Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 622,349

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
istanbula göçüp orda kalanlardan....madem göçmensin göçmeye devammm :smiley:
...bu şumu demek hadi canım hadiiii gibi bişeymi ancaaaaaaaaaaa ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bizim zenci tutmadı. Bu Türk erkekleri niye sevmez zencileri anlamam hepsi görmezden geldi bak ;D Hele Ayhan bey hepten kayboldu ;D

saçları sarı, kaşları siyah yapıcan o zaman tuttuyoo ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bizim zenci tutmadı. Bu Türk erkekleri niye sevmez zencileri anlamam hepsi görmezden geldi bak ;D Hele Ayhan bey hepten kayboldu ;D
Valla itirafda bulunayim Bizim zamanimizda kizlar onlardan cok hoslanirlardi Buda bizim isimize gelmezdi Buldugumuz yerde yakalar doverdik Bir zenciyi kovalamak kadar sacma bi sey olamaz O zamanki tecrubelerim Acayip kosuyolar Yakaladin yakaladin yoksa unut

Genclik isde :smiley:

jaidevi' Alıntı:
hadi ben dövdüm...siz napiyonuz??? eşiniz, colugunuz cocugunuz yok mu?
......pazartesi boşanma davam var salı çocuğun velayeti davası var onu alıcam çarşambada yaptığımı söyledikleri ...... trilyon dolarlık ..... yolsuzluk davam varrr ;D ;D

jaidevi' Alıntı:
istanbula göçüp orda kalanlardan....madem göçmensin göçmeye devammm :smiley:

Ah ah dur bağrımızı deşme. Ruhumuz göçmende işte. Bağlayan şeyler var. Şu Ülke ekonomisi bir rayına otursada bende zaruriyet dışı personel alabilsem. Devredebilsem benim yaptığım işleri şöyle müdür falan işe alsamda.. Ama gel gelelim ağır kaçıyor işte. Ama elbet bir gün sadece telefonla nasıl gidiyor bakiyim diye sadece aradığım birde akşam hasılatın hesabıma yattığı günler gelir. ;D O zaman bir hafta İtalya bir hafta Trabzon diğer hafta Utah'a göçerim ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......pazartesi boşanma davam var salı çocuğun velayeti davası var onu alıcam çarşambada yaptığımı söyledikleri ...... trilyon dolarlık ..... yolsuzluk davam varrr ;D ;D

bence sen bi sigara ic gel balkonda :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ah ah dur bağrımızı deşme. Ruhumuz göçmende işte. Bağlayan şeyler var. Şu Ülke ekonomisi bir rayına otursada bende zaruriyet dışı personel alabilsem. Devredebilsem benim yaptığım işleri şöyle müdür falan işe alsamda.. Ama gel gelelim ağır kaçıyor işte. Ama elbet bir gün sadece telefonla nasıl gidiyor bakiyim diye sadece aradığım birde akşam hasılatın hesabıma yattığı günler gelir. ;D O zaman bir hafta İtalya bir hafta Trabzon diğer hafta Utah'a göçerim ;D

colorado ya gecersen uğra banada....çölün ortasındaki pembe karavan benim, önünde mavi mustang duran :D

Ufuk abi şu zenci kovalama anılarını bir ara anlatsana. Hangi mantıkla kovalıyorsunuz bunları. Ve çift ciğerli yaratılmış bir ırkı hangi mantıkla yakalayabileceğinizi sanıyordunuz ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yine giremedin abicim araya nasıl olacak bu iş. ;D
........alp bu ortaklık seni bitiricek ve sen sürüne sürüne gelicen herşeyini kaybetmiş olarak ve ben ozaman sana .... ismail yk dan bir şarkı söyleyecemmm.......... ;D

jaidevi' Alıntı:
colorado ya gecersen uğra banada....çölün ortasındaki pembe karavan benim, önünde mavi mustang duran :D
Konya ovasinda desen kimse ilgilenmez colorado olunca allengirli oluyo :smiley: Mustang yerinede Anadol kamyonet olsa :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR