Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 624,640
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
tabiki 65 fastback :smiley:...çalarsanda anca meksika sınırına kadar ..:smiley:

oh siz rakıyı cekmışşiniz atıyorsunuz bılader rakıları bıtırmış sarap kalmış bana bu sıcaktada o gitmez :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Bir depo benzini şöyle 5-6 bin devirde tüketeyim de varsın bir yerlerde elimden alsınlar. Gözüm açıkta gitmez. Route 66 'ya çıkayım gerisi dert değil :smiley:

route 66 ysa ok yaa :D

ufukozkan' Alıntı:
Konya ovasinda desen kimse ilgilenmez colorado olunca allengirli oluyo :smiley: Mustang yerinede Anadol kamyonet olsa :D

valla ben demem...diyenede mani olmam....:D

alpaslanepli' Alıntı:
Ufuk abi şu zenci kovalama anılarını bir ara anlatsana. Hangi mantıkla kovalıyorsunuz bunları. Ve çift ciğerli yaratılmış bir ırkı hangi mantıkla yakalayabileceğinizi sanıyordunuz ;D
Soyluyorum ya isde

Eger kosmaya baslamissa hemen birakiyorduk Yakalamak mumkun degil

Ama etrafini cevirmissek hic sansi yokdu

Bi kiz var diyelim biz pesindeyin Bi bakiyosun bulmus bi zenci el ele geziyolar Tunalida
Oldumu simdi :D :D Hemen dagatmak lazim :D :D Kotu ornek oluyolar :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
........alp bu ortaklık seni bitiricek ve sen sürüne sürüne gelicen herşeyini kaybetmiş olarak ve ben ozaman sana .... ismail yk dan bir şarkı söyleyecemmm.......... ;D

Sen hortumladığın trilyonların derdine düş. Tatayı alacaklar elinden gör bak. Yengede senden öyle bir tazminat istiyecek ki. Giyecek d..n bulamayacaksın. Demedi deme ;D

ahmetergun' Alıntı:

Ohhh ne güzel valla uçtuk iyice :smiley: 10 dakkada dünya turu yaptık. Zencilerle maraton yaptık. Boşandık . Trilyon hortumladık. Pembe karavanlardan indik fastbacklere bindik route 66 yı baştan başa geçtik... Gözünü seveyim sanal alemin. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ohhh ne güzel valla uçtuk iyice :smiley: 10 dakkada dünya turu yaptık. Zencilerle maraton yaptık. Boşandık . Trilyon hortumladık. Pembe karavanlardan indik fastbacklere bindik route 66 yı baştan başa geçtik... Gözünü seveyim sanal alemin. ;D

ee hepimiz göçmeniz demedik mi :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Bir depo benzini şöyle 5-6 bin devirde tüketeyim de varsın bir yerlerde elimden alsınlar. Gözüm açıkta gitmez. Route 66 'ya çıkayım gerisi dert değil :smiley:
route 66 yerine gel sen konya yoluna cik ip gibi yol :D

ufukozkan' Alıntı:
Konya ovasinda desen kimse ilgilenmez colorado olunca allengirli oluyo :smiley: Mustang yerinede Anadol kamyonet olsa :D

Biri 65 Mustang mi dedi? ;D ;D

[attachment=1]

65convertible.JPG

yok ben ekarte oldum burada land cı kız dan önce ve land cı kızdan sonrsaı oldu ben buna dayanamam ...cıgara içmeye gidiyorummmm :mad: :mad: :mad:

ayhanbursa' Alıntı:
yok ben ekarte oldum burada land cı kız dan önce ve land cı kızdan sonrsaı oldu ben buna dayanamam ...cıgara içmeye gidiyorummmm :mad: :mad: :mad:

aktif? pasif? ona gore bende içicem :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler