jaidevi' Alıntı:ben yatar...iyi geceler diliyorum herkeze....tatlı ruyalar.....hayat dolu haftasonu dilyorum herkeze![]()
jaidevi' Alıntı:ben yatar...iyi geceler diliyorum herkeze....tatlı ruyalar.....hayat dolu haftasonu dilyorum herkeze![]()
ahmetergun' Alıntı:container içinde geçiyor otomobıl gumruğune kadar limandan çıkıp![]()
alpaslanepli' Alıntı:Yahu ben 40 sayfaya yetişiyorum şurada da gıkım çıkmıyor. Ne çabuk uykunuz geliyor sizin ...
alpaslanepli' Alıntı:Yahu ben 40 sayfaya yetişiyorum şurada da gıkım çıkmıyor. Ne çabuk uykunuz geliyor sizin ...
alpaslanepli' Alıntı:Vay be işe bak ne güzel valla..
Bide üstüne para veriyorlar hemi.
Iyi geceler Tatli ruyalarrrrjaidevi' Alıntı:ben yatar...iyi geceler diliyorum herkeze....tatlı ruyalar.....hayat dolu haftasonu dilyorum herkeze![]()
jaidevi' Alıntı:uykum gelmedi......takip etmekten sayfaları aptallastım![]()
ahmetergun' Alıntı:sen bunu ortak almakla ıyı etmedın demiştim sana ibrahim sende şahitsin demedinmi?![]()
alpaslanepli' Alıntı:Valla abi sen en son Beşiktaş şampiyon olur demiştin ;D
iyi gecelerufukozkan' Alıntı:Bende kaciyorum Ufak oglan bu gun bensiz uyumadiBi uyutayim bende uymazsam donerim
Iyi geceler
ufukozkan' Alıntı:Bende kaciyorum Ufak oglan bu gun bensiz uyumadiBi uyutayim bende uymazsam donerim
Iyi geceler
alpaslanepli' Alıntı:İyi geceler abi..
Bak bu Ayhan beyfendi yine eyvallah demeden gitti.. Şimdi ben özelden bi edepsiz giydirme yapmayayım mı buna yani. Haketmedi mi?bence etti