ayhanbursa' Alıntı:...yavrum üç beş gün bilemedin 1 hafta yokum denize kacıcam ondan sonra boşum nasıl organize yaparız bakalım ben belki ist ye atlar gelirimm bi çay alacağım var sendennn
....LÜTFEN ALPASLAN BEY LÜTFEN Bİ SIGARA molası verdim neler yazıyorsunuz lütfen konuya saygı oda yoksa insana saygııı aaaaaaaaa ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Babacım ne gördüysek büyüklerimizden onu yapıyorum ben. Üşenmeden erinmeden yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok geyik yapıyorsun diyorlar. Bilsinler ki sitenin işe yararlılığı adına gerektiğinde böyle luzumsuz insanlar ;D için bile mesai harcıyorum işte...
anerkad' Alıntı:Kan çekti kan..... Biara isim yaş falan sordu sertimsi oldu gevşedi yine bırak gevşemeyi bi sayfa zj desteği verdi..
DEJAVUU' Alıntı:....LÜTFEN ALPASLAN BEY LÜTFEN Bİ SIGARA molası verdim neler yazıyorsunuz lütfen konuya saygı oda yoksa insana saygııı aaaaaaaaa ;D ;D
.....la bi çay dedim gelip kaykılmıycam sen burda iskenderleri yerken iyiddi ya tabak tabak..........bak benide ayhan bursa gibi yaptıı yok yok bu alpaslan beye lütfen birileri çıkıp dur dedinn ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Tarihi net söylede benim acil yurt dışı işim çıkacak çünkü o zamanlar ;D
alpaslanepli' Alıntı:İsimle yaşı hep kibar soruyorum be babacım. O kadarda ters çıkmıyorum bea. Bir iki örnek var tabi ama. Oda insanların soru soruş şeklinden. Baksana nasıl kibar kibar anlattım![]()
...zj reklamı yapmak için gerekersi kedi gibi bile oluyorrrr ;Danerkad' Alıntı:Kan çekti kan..... Biara isim yaş falan sordu sertimsi oldu gevşedi yine bırak gevşemeyi bi sayfa zj desteği verdi..
DEJAVUU' Alıntı:.....la bi çay dedim gelip kaykılmıycam sen burda iskenderleri yerken iyiddi ya tabak tabak..........bak benide ayhan bursa gibi yaptıı yok yok bu alpaslan beye lütfen birileri çıkıp dur dedinn ;D ;D
tespit doğru bir ara deşifre oluyordum daGC 99' Alıntı:hocam gerçekten çok komik yaratıcı muhabbetiniz var ilgi ile okuyorum aslında ayhan bursa noktalama işaretlerinde yakalanacaktı.![]()
GC 99' Alıntı:hocam gerçekten çok komik yaratıcı muhabbetiniz var ilgi ile okuyorum aslında ayhan bursa noktalama işaretlerinde yakalanacaktı.![]()
....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;Danerkad' Alıntı:Alpaslan... 1-0 mağlupsun bunu bilir bunu söylerim..Her an atak bekliyorum...
anerkad' Alıntı:Alpaslan... 1-0 mağlupsun bunu bilir bunu söylerim..Her an atak bekliyorum...
DEJAVUU' Alıntı:....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.