Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,063
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Kan çekti kan..... Biara isim yaş falan sordu sertimsi oldu gevşedi yine bırak gevşemeyi bi sayfa zj desteği verdi..

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
...yavrum üç beş gün bilemedin 1 hafta yokum denize kacıcam ondan sonra boşum nasıl organize yaparız bakalım ben belki ist ye atlar gelirimm bi çay alacağım var sendennn

Tarihi net söylede benim acil yurt dışı işim çıkacak çünkü o zamanlar ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım ne gördüysek büyüklerimizden onu yapıyorum ben. Üşenmeden erinmeden yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok geyik yapıyorsun diyorlar. Bilsinler ki sitenin işe yararlılığı adına gerektiğinde böyle luzumsuz insanlar ;D için bile mesai harcıyorum işte...
....LÜTFEN ALPASLAN BEY LÜTFEN Bİ SIGARA molası verdim neler yazıyorsunuz lütfen konuya saygı oda yoksa insana saygııı aaaaaaaaa ;D ;D

anerkad' Alıntı:
Kan çekti kan..... Biara isim yaş falan sordu sertimsi oldu gevşedi yine bırak gevşemeyi bi sayfa zj desteği verdi..

İsimle yaşı hep kibar soruyorum be babacım. O kadarda ters çıkmıyorum bea. Bir iki örnek var tabi ama. Oda insanların soru soruş şeklinden. Baksana nasıl kibar kibar anlattım :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Tarihi net söylede benim acil yurt dışı işim çıkacak çünkü o zamanlar ;D
.....la bi çay dedim gelip kaykılmıycam sen burda iskenderleri yerken iyiddi ya tabak tabak..........bak benide ayhan bursa gibi yaptıı yok yok bu alpaslan beye lütfen birileri çıkıp dur dedinn ;D ;D

Ben bile para bulursam belki jeep lenirim diye ciddi ciddi takipteydim
alpaslanepli' Alıntı:
İsimle yaşı hep kibar soruyorum be babacım. O kadarda ters çıkmıyorum bea. Bir iki örnek var tabi ama. Oda insanların soru soruş şeklinden. Baksana nasıl kibar kibar anlattım :smiley:

hocam gerçekten çok komik yaratıcı muhabbetiniz var ilgi ile okuyorum aslında ayhan bursa noktalama işaretlerinde yakalanacaktı. :smiley:

anerkad' Alıntı:
...zj reklamı yapmak için gerekersi kedi gibi bile oluyorrrr ;D

DEJAVUU' Alıntı:
.....la bi çay dedim gelip kaykılmıycam sen burda iskenderleri yerken iyiddi ya tabak tabak..........bak benide ayhan bursa gibi yaptıı yok yok bu alpaslan beye lütfen birileri çıkıp dur dedinn ;D ;D

Sayın ulan dejavuu bey sizin aksan ve imla bozuldu birden. Hayırdır içinize Ayhanbursamı kaçtı? İskender yediğimizde yok. Nezaketen sözünü bile alamadık. Yok ben bile ömrümde bir defa yedimde falan gibi saçma sapan oyalama mesajları aldık..

GC 99' Alıntı:
hocam gerçekten çok komik yaratıcı muhabbetiniz var ilgi ile okuyorum aslında ayhan bursa noktalama işaretlerinde yakalanacaktı. :smiley:
tespit doğru bir ara deşifre oluyordum da ;) ama alp herşeyi algılayamıyor dedimya yaşlandı o yaşlandııııı ;D ;D

Alpaslan... 1-0 mağlupsun bunu bilir bunu söylerim..Her an atak bekliyorum...

GC 99' Alıntı:

Yok yokçok emek harcadı belli. Noktalar iki iki geldi.. Hiç üçlü çekmedi dikkat ettim ben. Bir tek jaideviyi on-line yaptığım sıra sataştı o ara gözümde ayhan beyler canlandı. Ama şüphelenmedim sadece aha aynı tarzda bir odun daha dedim o kadar ;D keyfim yoktu harcayacaktım bayan gözüylede bulaşmadım.

anerkad' Alıntı:
....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;D

anerkad' Alıntı:

Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.

DEJAVUU' Alıntı:
....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:
Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.

Al bu sanada cevap...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR