Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,063
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.
........hadi canım alt kattaki komşu kız çıkacak değilsin heraldee ;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.

Seninkiler ofsayt tan gibi geldi geldi bana bu şık bir gol..

DEJAVUU' Alıntı:
....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;D
Sizden korkulur valla :D

DEJAVUU' Alıntı:
........hadi canım alt kattaki komşu kız çıkacak değilsin heraldee ;D ;D

Yemem gazı açıklamam. Engin baba sana bir ara açıklarım. Ofsayt falan değil. İnan doksana 40 metreden. Prekazinin Monako'ya attığı golden beter. Ve üstelik devam ettiriyorum.

ufukozkan' Alıntı:
Yanda Videolari seyrediyorum :smiley:

Bende abi bi yandan videoları izliyorum. Bir yandan Yavuz abiyle uğraşıyorum. Bir yandan keyifsizim (keyifsizdim ) bir yandan ayhan bursa manyağı. Bir yandan zedelenen itibar... Offf açıklasam mı asıl alengiri benim yaptığımı namım söz konusu...

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım öyle olmasa zaten ikinci mesajda çakardım..
... he hee bir ara soracaktım ama lpg ile çok yakarmı jeep ler diyee dedim gene anlamaz ilerde utanır diye vaz geçtimmmmm ;D ;D ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
... he hee bir ara soracaktım ama lpg ile çok yakarmı jeep ler diyee dedim gene anlamaz ilerde utanır diye vaz geçtimmmmm ;D ;D ;D ;D

Bak gazlama açıklarım benim sana bir aydan fazladır yaptığım oyunu. Daha siteye girmeye yüzün olmaz... ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yanda Videolari seyrediyorum :smiley:
abi burdada belgesel var balık üzerine konu gerçi ama ;D ;D alpaslan bu ne balığı bil bakalımm[attachment=1]

aynali_sazan_baligi600750.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR