KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.
Babacım 2-0 dı 2-1 oldu. Sen bilmiyorsun. Ben öyle Ayhan bey gibi kurtlanıp hemen itiraf etmedim. Daha devam ettirdiğim için buradan söyliyemem. Ben bir aydır ne oyun oynuyorum ayhanım beyim ede haberi yok.
....bu bir tespit ve doğru birde ...........ufuk abi ........... doğrularsa tamamdır alpaslan yok olmaya başlıyor ....lale devri kapanıyor demektir ;D ;D ;D
Yemem gazı açıklamam. Engin baba sana bir ara açıklarım. Ofsayt falan değil. İnan doksana 40 metreden. Prekazinin Monako'ya attığı golden beter. Ve üstelik devam ettiriyorum.
Bende abi bi yandan videoları izliyorum. Bir yandan Yavuz abiyle uğraşıyorum. Bir yandan keyifsizim (keyifsizdim ) bir yandan ayhan bursa manyağı. Bir yandan zedelenen itibar... Offf açıklasam mı asıl alengiri benim yaptığımı namım söz konusu...