Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,266
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

DEJAVUU' Alıntı:
..bunda tuhaf bişey yok sen hep varsın zatennnn...kişiliğini bulamadın sadece ;D

Yok ulan kızın bi şeyden haberi daha. Bulaşma yanlış anlayacak. O ben değilim. O şakaydı ama bu benim... Geçirilmiş olsun ;D

Etiketler

ishaks' Alıntı:
Yok ulan kızın bi şeyden haberi daha. Bulaşma yanlış anlayacak. O ben değilim. O şakaydı ama bu benim... Geçirilmiş olsun ;D

ne karıstıyosunuz gene....kisiligime n'olmus benim....???

ishaks,alpaslan.. alpaslan, ishaks....artııııııı jaidevi........... bune ya herkes bu adam siteyi ele geçirmişş bu

jaidevi' Alıntı:
ne karıstıyosunuz gene....kisiligime n'olmus benim....???

Bi şoku üzerinden atsın ayhan beycim. Açıklarım. Merak etme seninle ilgili kötü bir şey yok. Müsade etmem bilirsin...

ishaks' Alıntı:
Ciddimisin.. Ne oldu.. Şimdi nasılsın...

daha iyiyim simdi....bol serum, ates dusurucu, agrı kesici.....yatıcaksın dediler yatıyorum bende
sen naptın? kafan dagıldımı biraz olsun ?

DEJAVUU' Alıntı:
ishaks,alpaslan.. alpaslan, ishaks....artııııııı jaidevi........... bune ya herkes bu adam siteyi ele geçirmişş bu

Dkkat et gece yatağa girerken... Yanındaki hiç ummadığın biri çıkmasın ;D ;D ;D

ooooooooo burda kim kim ben çıkamıycam bu işten yoksa bir vede en kötü ihtimal bütün isimler alpaslan ??? ??? ???

aslında bende alpaslanım korku filmi gibi ;D

jaidevi' Alıntı:
daha iyiyim simdi....bol serum, ates dusurucu, agrı kesici.....yatıcaksın dediler yatıyorum bende
sen naptın? kafan dagıldımı biraz olsun ?

Aman iyi ol. Valla Allah biliyor çok merak ettim. Bende bomba gibiyim. Ayhan bey sağolsun maçın 90 dakika olduğunu unuttu. Zafer nidaları atarken bacak arası golünü yedi.. ;D Şimdi iyiyim sayesinde...

Tamam mı Ayhanım bursam dönebilirmiyim gerçek kimliğime .. Üçüncü bir bilgisayar yok evimde. Jeadevi ve alpaslan olarak devam etmek istiyorum. ;D

ishaks' Alıntı:
Dkkat et gece yatağa girerken... Yanındaki hiç ummadığın biri çıkmasın ;D ;D ;D
.......YOK BURDAN YAZIYORUM ben bir arpa boyu yol almamışım ...kitlendimm[attachment=1]