Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,033
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

DEJAVUU' Alıntı:
..bunda tuhaf bişey yok sen hep varsın zatennnn...kişiliğini bulamadın sadece ;D

Yok ulan kızın bi şeyden haberi daha. Bulaşma yanlış anlayacak. O ben değilim. O şakaydı ama bu benim... Geçirilmiş olsun ;D

Etiketler

ishaks' Alıntı:
Yok ulan kızın bi şeyden haberi daha. Bulaşma yanlış anlayacak. O ben değilim. O şakaydı ama bu benim... Geçirilmiş olsun ;D

ne karıstıyosunuz gene....kisiligime n'olmus benim....???

ishaks,alpaslan.. alpaslan, ishaks....artııııııı jaidevi........... bune ya herkes bu adam siteyi ele geçirmişş bu :eek: :eek: :eek:

jaidevi' Alıntı:
ne karıstıyosunuz gene....kisiligime n'olmus benim....???

Bi şoku üzerinden atsın ayhan beycim. Açıklarım. Merak etme seninle ilgili kötü bir şey yok. Müsade etmem bilirsin...

ishaks' Alıntı:
Ciddimisin.. Ne oldu.. Şimdi nasılsın...

daha iyiyim simdi....bol serum, ates dusurucu, agrı kesici.....yatıcaksın dediler yatıyorum bende :smiley:
sen naptın? kafan dagıldımı biraz olsun ?

DEJAVUU' Alıntı:
ishaks,alpaslan.. alpaslan, ishaks....artııııııı jaidevi........... bune ya herkes bu adam siteyi ele geçirmişş bu :eek: :eek: :eek:

Dkkat et gece yatağa girerken... Yanındaki hiç ummadığın biri çıkmasın ;D ;D ;D

ooooooooo burda kim kim ben çıkamıycam bu işten yoksa bir vede en kötü ihtimal bütün isimler alpaslan ??? ??? ???

aslında bende alpaslanım korku filmi gibi :D ;D

jaidevi' Alıntı:
daha iyiyim simdi....bol serum, ates dusurucu, agrı kesici.....yatıcaksın dediler yatıyorum bende :smiley:
sen naptın? kafan dagıldımı biraz olsun ?

Aman iyi ol. Valla Allah biliyor çok merak ettim. Bende bomba gibiyim. Ayhan bey sağolsun maçın 90 dakika olduğunu unuttu. Zafer nidaları atarken bacak arası golünü yedi.. ;D Şimdi iyiyim sayesinde...

Tamam mı Ayhanım bursam dönebilirmiyim gerçek kimliğime .. Üçüncü bir bilgisayar yok evimde. Jeadevi ve alpaslan olarak devam etmek istiyorum. ;D

ishaks' Alıntı:
Dkkat et gece yatağa girerken... Yanındaki hiç ummadığın biri çıkmasın ;D ;D ;D
.......YOK BURDAN YAZIYORUM ben bir arpa boyu yol almamışım ...kitlendimm[attachment=1]

deli2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR