Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,634
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi ben değilim diyor resim deki alpaslan az kaldı filim koptu kopacakkkk ??? ;D

Etiketler

kesin dizi oldu bende sayenizde bi foruma birden fazla mesaj attım sizede sonrdan gelen bi merhaba diyeyim ama ikinizde iyisiniz sadece biriniz daha çok uğraşıyor kim..kim.. alpaslan ayhanbursa hocam hakkını verelim.

jaidevi' Alıntı:
OOOOOooooo......iskender yiyecegim ben...
........ama ne olarak gelicen ona göre ya iskender yada sandeviç yersinnn ;D

GC 99' Alıntı:
kesin dizi oldu bende sayenizde bi foruma birden fazla mesaj attım sizede sonrdan gelen bi merhaba diyeyim ama ikinizde iyisiniz sadece biriniz daha çok uğraşıyor kim..kim.. alpaslan ayhanbursa hocam hakkını verelim.
........hakket ya siz hep seyirci kalıyordunuz sizi çok gördüm ben dedim kızar falan bi,şey demedimmm

jaidevide o bence ama çok keyif aldığı için açıklamıyor bence.

ayhanbursa' Alıntı:

Bak yine söyliyeyim git gel başladı sende ;D alpaslan,ishaks,jeadevi aynı anda gelecek yanına. Hepsi iiskender yiyecek. Ve sen bir iskender parası ödeyeceksin.. Daha nasıl anlatayım be...

ayhanbursa' Alıntı:

farketmez.......kimin geldigi farkedermi sana?

.hakket ya siz hep seyirci kalıyordunuz sizi çok gördüm ben dedim kızar falan bi,şey demedimmm kızacak bi şey yok neyi çok gördünüz forum herkese açık değilmi.

şaka falan bir hafta yokum herkes için dinlenicem sonra bu adam neden kayboldu demeyin...alpaslan.... ondan sonra dönermi yeriz çay mı içeriz bakıcazzz[attachment=1]

jaidevi' Alıntı:
farketmez.......kimin geldigi farkedermi sana?

Evet ya bu arada sen ne terbiyesiz adamsın. Cinsiyete göre mi adam ağırlıyorsun. Açarım bi tane daha üyelik eş cinsel olarak kabusun olurum bak. Ayrım yapma terbiyesiz ;D

ama yazarak ama izleyerek.

ayhanbursa' Alıntı:
şaka falan bir hafta yokum herkes için dinlenicem sonra bu adam neden kayboldu demeyin...alpaslan.... ondan sonra dönermi yeriz çay mı içeriz bakıcazzz[attachment=1]

ayhan valla ben aracsız gelcem...kalmiim orda bi basıma iskendercinin onunde....

alpaslanepli' Alıntı:
Bak yine söyliyeyim git gel başladı sende ;D alpaslan,ishaks,jeadevi aynı anda gelecek yanına. Hepsi iiskender yiyecek. Ve sen bir iskender parası ödeyeceksin.. Daha nasıl anlatayım be...
anladım da artık anladım üçübir arada yaniii ;D ;D