Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,634
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ishaks' Alıntı:
Hadi neyse uzatmayayım. Şimdi gerçekten gerçekleri söylüyorum. İyi oku Ayhan'ım bursa'm.. JAİDEVİ ben değilim. İSHAKS benim.. Ama Aysim Bursa'ya geldiğinde denizde olmazda görüşürsen kırarım kafanı gözünü .. ;D Bana gelme diyip duruyorsun çünkü...
jaidevi ben değilim diyor resim deki alpaslan az kaldı filim koptu kopacakkkk ??? ;D

Etiketler

kesin dizi oldu bende sayenizde bi foruma birden fazla mesaj attım sizede sonrdan gelen bi merhaba diyeyim ama ikinizde iyisiniz sadece biriniz daha çok uğraşıyor kim..kim.. alpaslan ayhanbursa hocam hakkını verelim. :D

GC 99' Alıntı:
kesin dizi oldu bende sayenizde bi foruma birden fazla mesaj attım sizede sonrdan gelen bi merhaba diyeyim ama ikinizde iyisiniz sadece biriniz daha çok uğraşıyor kim..kim.. alpaslan ayhanbursa hocam hakkını verelim. :D
........hakket ya siz hep seyirci kalıyordunuz sizi çok gördüm ben dedim kızar falan bi,şey demedimmm

jaidevide o bence ama çok keyif aldığı için açıklamıyor bence. :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
........ama ne olarak gelicen ona göre ya iskender yada sandeviç yersinnn ;D

Bak yine söyliyeyim git gel başladı sende ;D alpaslan,ishaks,jeadevi aynı anda gelecek yanına. Hepsi iiskender yiyecek. Ve sen bir iskender parası ödeyeceksin.. Daha nasıl anlatayım be...

.hakket ya siz hep seyirci kalıyordunuz sizi çok gördüm ben dedim kızar falan bi,şey demedimmm kızacak bi şey yok neyi çok gördünüz forum herkese açık değilmi. :smiley:

şaka falan bir hafta yokum herkes için dinlenicem sonra bu adam neden kayboldu demeyin...alpaslan.... ondan sonra dönermi yeriz çay mı içeriz bakıcazzz[attachment=1]

Tatil_Merkezi.jpg

ayhanbursa' Alıntı:
şaka falan bir hafta yokum herkes için dinlenicem sonra bu adam neden kayboldu demeyin...alpaslan.... ondan sonra dönermi yeriz çay mı içeriz bakıcazzz[attachment=1]

ayhan valla ben aracsız gelcem...kalmiim orda bi basıma iskendercinin onunde....

alpaslanepli' Alıntı:
Bak yine söyliyeyim git gel başladı sende ;D alpaslan,ishaks,jeadevi aynı anda gelecek yanına. Hepsi iiskender yiyecek. Ve sen bir iskender parası ödeyeceksin.. Daha nasıl anlatayım be...
anladım da artık anladım üçübir arada yaniii ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR