Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 527,223

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre.. :smiley: 2 gece 3 gün oradayım..

Başım üstünde yerin var..... Aylardır iş için dua ediyorum, şimdi inşallah Alpaslan' dan sonra olur diyorum :smiley:

CIMG3544.png
CIMG3547.png
CIMG3555.png
CIMG3563.png

ufukozkan' Alıntı:
Naber Alp selam sabah yok :smiley:
Nerelerdesin?
Bi kaydirici yapiyorum dedin Kayboldun ortalardan :smiley:

Abi bi üretime girdim.... Tahminimden zor çıktı... Bide çok titizim... Stres oluyorum.... İnşallah sonuç emğime ve stresime değer....
Arada cenezeler oldu.... Yoruldum, üzüldüm....
Bi de ailevi bir iki sorun yaşadım... Daraldım anlayacağın....
Bide biraz siteye bozuğum, koşa koşa online olmadım anlayacağın.....

Selam sabah olmaz mı?

Eski sayfaları okuyorum meraktan... Alpaslan bahsetti.... Adabı muhaşeret fotmatım bozuldu :smiley:

Selamlar, iyi geceler, saygılar.....

alpaslanepli' Alıntı:
Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre.. :smiley: 2 gece 3 gün oradayım..

Alpaslan gitme oralara yada gitmeden land sayfasında sigortacının haline bak...2 kere düşün..

anerkad' Alıntı:
Alpaslan gitme oralara yada gitmeden land sayfasında sigortacının haline bak...2 kere düşün..

Babacım başıma geleceği az çok tahmin edebiliyorum. Yavuz abi sırf land sayfasına atmalık video yakalamak için kimbilir nerelere sokacak beni ama. Bir araya gelmeyi çok istediğim bir ekip Ankara'daki abiler. Ufuk abi kollar beni oralarda. Madara etmez diye düşünüyorum :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Babacım başıma geleceği az çok tahmin edebiliyorum. Yavuz abi sırf land sayfasına atmalık video yakalamak için kimbilir nerelere sokacak beni ama. Bir araya gelmeyi çok istediğim bir ekip Ankara'daki abiler. Ufuk abi kollar beni oralarda. Madara etmez diye düşünüyorum :smiley:
Yok canim niye madara olucan :smiley: Batarsak hepberaber batariz cikariz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.