alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Ooooo Ergun abi beklediğime değdi ha. Torpil geçmişsin...
Ooooo Ergun abi beklediğime değdi ha. Torpil geçmişsin...
alpaslanepli' Alıntı:Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre..2 gece 3 gün oradayım..
ufukozkan' Alıntı:Naber Alp selam sabah yok
Nerelerdesin?
Bi kaydirici yapiyorum dedin Kayboldun ortalardan![]()
alpaslanepli' Alıntı:Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre..2 gece 3 gün oradayım..
anerkad' Alıntı:Alpaslan gitme oralara yada gitmeden land sayfasında sigortacının haline bak...2 kere düşün..
Yok canim niye madara olucanalpaslanepli' Alıntı:Babacım başıma geleceği az çok tahmin edebiliyorum. Yavuz abi sırf land sayfasına atmalık video yakalamak için kimbilir nerelere sokacak beni ama. Bir araya gelmeyi çok istediğim bir ekip Ankara'daki abiler. Ufuk abi kollar beni oralarda. Madara etmez diye düşünüyorum![]()
ufukozkan' Alıntı:Yok canim niye madara olucanBatarsak hepberaber batariz cikariz
![]()
alpaslanepli' Alıntı:Yavuz abinin tank bozmasıyla senin kamyonun