KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre.. 2 gece 3 gün oradayım..
Abi bi üretime girdim.... Tahminimden zor çıktı... Bide çok titizim... Stres oluyorum.... İnşallah sonuç emğime ve stresime değer....
Arada cenezeler oldu.... Yoruldum, üzüldüm....
Bi de ailevi bir iki sorun yaşadım... Daraldım anlayacağın....
Bide biraz siteye bozuğum, koşa koşa online olmadım anlayacağın.....
Selam sabah olmaz mı?
Eski sayfaları okuyorum meraktan... Alpaslan bahsetti.... Adabı muhaşeret fotmatım bozuldu
Temmuz'da Ufuk abininde Ankara'da olduğu bir hafta sonu yanınızdayım. Yavuz abi , Ufuk abi , sen ve ben başkası olursa ben bilmez ve farketmez. Çamur bulacaksınız bulanacaz. Geceleride sizde kalacam ona göre.. 2 gece 3 gün oradayım..
Babacım başıma geleceği az çok tahmin edebiliyorum. Yavuz abi sırf land sayfasına atmalık video yakalamak için kimbilir nerelere sokacak beni ama. Bir araya gelmeyi çok istediğim bir ekip Ankara'daki abiler. Ufuk abi kollar beni oralarda. Madara etmez diye düşünüyorum
Babacım başıma geleceği az çok tahmin edebiliyorum. Yavuz abi sırf land sayfasına atmalık video yakalamak için kimbilir nerelere sokacak beni ama. Bir araya gelmeyi çok istediğim bir ekip Ankara'daki abiler. Ufuk abi kollar beni oralarda. Madara etmez diye düşünüyorum