KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla öyle bir imkan olsa bende çoğu zaman Amasra'da bulunurdum
Geçen sene 3-4 kez gittim. Kardeşim askerdi özledim ayağına gidip gidip durdum. Oysaki tepeden manzara seyredip hayatımda içtiğim en lezzetli çaylardan biri diyebileceğim esnaflığınada hayran olduğum yere gitmekti asıl amaç ;D
Alpaslan; işim sebebi ile yıllardan beri yurtiçi ve yurtdışında sayısız yerlerde kaldım. Asıl mekanım İstanbul du her zaman. Amasra güzel evet; ne zaman istersen beklerim. Benim ZJ de burada. Hayatında ummadığın kadar güzel gezilecek ve off-road yapacak yerler var burada.. Hem bazılarından XJ ler bile geçebilir
Alpaslan; işim sebebi ile yıllardan beri yurtiçi ve yurtdışında sayısız yerlerde kaldım. Asıl mekanım İstanbul du her zaman. Amasra güzel evet; ne zaman istersen beklerim. Benim ZJ de burada. Hayatında ummadığın kadar güzel gezilecek ve off-road yapacak yerler var burada.. Hem bazılarından XJ ler bile geçebilir
İnşallah abi oraya çay içmeye bile gelirim valla. Bilen biride var madem off-road içinde harika olur.. Bi Bursa'dan kaç km. ve lpg'de ne yakar hesaplayıp yazda. Arada çekip kurtaracak araç olsun aramızda. Eğlencesi orda nede olsa ;D
Döndüm derken abi mevlayı buldum. Sen ne anladın ki acep.. Bak zaten deplasmandayız diye bişey demedim. Bi tane çakma yokuş videosu koymuşlar ondada XJ çıkamıyordu. Orda bir şey demedim.