Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,020

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ZJ nereden gidiyooor; XJ hangi yolu seçiyor :smiley: :smiley:

69.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Valla öyle bir imkan olsa bende çoğu zaman Amasra'da bulunurdum :smiley:
Geçen sene 3-4 kez gittim. Kardeşim askerdi özledim ayağına gidip gidip durdum. Oysaki tepeden manzara seyredip hayatımda içtiğim en lezzetli çaylardan biri diyebileceğim esnaflığınada hayran olduğum yere gitmekti asıl amaç ;D
Alpaslan; işim sebebi ile yıllardan beri yurtiçi ve yurtdışında sayısız yerlerde kaldım. Asıl mekanım İstanbul du her zaman. Amasra güzel evet; ne zaman istersen beklerim. Benim ZJ de burada. Hayatında ummadığın kadar güzel gezilecek ve off-road yapacak yerler var burada.. Hem bazılarından XJ ler bile geçebilir :p

evet land cıların varsa bir bilgi ve tecrübesi paylaşırlar sebepleniriz eski meski bilgi bilgidir dermişimmm

corehunn' Alıntı:
Alpaslan; işim sebebi ile yıllardan beri yurtiçi ve yurtdışında sayısız yerlerde kaldım. Asıl mekanım İstanbul du her zaman. Amasra güzel evet; ne zaman istersen beklerim. Benim ZJ de burada. Hayatında ummadığın kadar güzel gezilecek ve off-road yapacak yerler var burada.. Hem bazılarından XJ ler bile geçebilir :p

İnşallah abi oraya çay içmeye bile gelirim valla. Bilen biride var madem off-road içinde harika olur.. Bi Bursa'dan kaç km. ve lpg'de ne yakar hesaplayıp yazda. Arada çekip kurtaracak araç olsun aramızda. Eğlencesi orda nede olsa ;D

abi iyigeceler son çıkan tükkanı kitlesinde bu landcı arkadaşlar şakadan anlamaz gelir tükkanı dağıtırlar karıştırılar falan

ayhanbursa' Alıntı:
... ömrümü yedin .... döndüm .... ;D ;D ;Dderken alp

Döndüm derken abi mevlayı buldum. Sen ne anladın ki acep.. Bak zaten deplasmandayız diye bişey demedim. Bi tane çakma yokuş videosu koymuşlar ondada XJ çıkamıyordu. Orda bir şey demedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR