Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,926

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Takiliyoruz isde Hakanin attigi bir video var seyrettinmi guzel tirmaliyo adam

Yahu bu arada buraya çok takılıyoruz bakın demedi demeyin.. Teknik sayfada üstüme vazife edinip düzenlediğim sayfalar listeler birbirine girmiş benim haberim yok.. Az önce bir gezdim karman çorman ortalık.. Alp bir el atmamız lazım tekniğe..

Bakarız, bakarız....
Teknik mi karışmış, Jeep mi.....
Ben tekniğe pek fırsat bulamadımm.... Hep karışıyor teknik... allak bullak oluyor.... genelde jeep yapıyorum.....

alpaslanepli' Alıntı:
Bugün land sayfasını sadece okudum ara ara hızlı hızlı videolara birazdan bakarım..
Çok seversin.... RR deliyor.....

Alfonse' Alıntı:
Bakarız, bakarız....
Teknik mi karışmış, Jeep mi.....
Ben tekniğe pek fırsat bulamadımm.... Hep karışıyor teknik... allak bullak oluyor.... genelde jeep yapıyorum.....

Teknikten kastım JEEP benim zaten.. Darma duman.. Demedi deme toplamaya bir girsek üç gün çıkamayız..

alpaslanepli' Alıntı:
Teknikten kastım JEEP benim zaten.. Darma duman.. Demedi deme toplamaya bir girsek üç gün çıkamayız..
Ben devamlı yeni ışığı yanan konulara bakıyorum... Eski sayfalara mı bişey olmuş....

derin mevzulara dalmış adamı masadan kaldırmayalım.....

Alfonse' Alıntı:
Ben devamlı yeni ışığı yanan konulara bakıyorum... Eski sayfalara mı bişey olmuş....

yeni ışığı yanan yok ki zaten.. açarsa biz açıyoruz konu Nerdeee yeni konu. Eskiden yetişemezdim konuları takip etmeye .. şimdi tık yok..

alpaslanepli' Alıntı:
hoş geldi tekrardan abi.. müşteri kalmadı.. Ufuk abi var ama naz yapıyor. Bugün takılası yok bize.. Senin nüfusu kullanıp çekelim buraya..
Burdayim burdayim Cuneyt den rock stili ogrenmek icin videoyu bir daha seyrediyorum

Vay bee Cilgin adam