KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla ufuk abi tarz değiştiriyor Cüneyt abi demedi deme.. Bi tane havai gömlekli landcı var ;D ona takılıyor şu sıra çok sık. Kelebeklerden kuşlardan böceklerden bahseder oldu.. Sandaletleride atacakmış. Parmak arası terlik sipariş etmiş... ;D
valla ufuk abi tarz değiştiriyor Cüneyt abi demedi deme.. Bi tane havai gömlekli landcı var ;D ona takılıyor şu sıra çok sık. Kelebeklerden kuşlardan böceklerden bahseder oldu.. Sandaletleride atacakmış. Parmak arası terlik sipariş etmiş... ;D
3 4 yıl önce Kenan Doğulu Tekstil işine girmişti..... Benim çalıştığım (Ay Yıldız) firmanın patronunun arkadaşı....
"Ken" markalı metroseksüel t shirt koleksiyonu Ay Yıldız mağazalarında satılıyordu....
Hatırladığım kadarıyla üzerlerinde hep kelebek desenleri vardı.... Böyle dar kesim, yakalar çok açık, incecik t shirtler felan
3 4 yıl önce Kenan Doğulu Tekstil işine girmişti..... Benim çalıştığım (Ay Yıldız) firmanın patronunun arkadaşı....
"Ken" markalı metroseksüel t shirt koleksiyonu Ay Yıldız mağazalarında satılıyordu....
Hatırladığım kadarıyla üzerlerinde hep kelebek desenleri vardı.... Böyle dar kesim, yakalar çok açık, incecik t shirtler felan
Alp serbest muhabbet köşesinde NİVACI dayı senin avatarı sormuş. Ne cevap vereceğini çok merak ediyorum. Daha doğrusu senin verdiğin cevaba onun ne diyeceğini merak ediyorum .. Hele bir cevaplada gel ;D
Abi bende sevmezdim.... ama terliğin hiç bi türünü sevmezdim....
1 2 yıldır giyorum... Bi rahat bi rahat.. bilsen...
Çok şık ve ağır modellerde var piyasada...
Tavsiye ederim.... ama ayak bakımı şart, çok çirkin oluyor yoksa...