KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sende onasor.. Avatar kendisi.. Verdiği cevaplara bayılıyorum. Çok şeker. Farklı bir üslubu var. kısa net özensiz.. İlginç.. Seviyorum amcayı. Vıncırasım geliyor
Alp cüneyt abinin rock öğrettiği videoyu kastettim. Onuda koydum az evvel.. Bunuda az önce izledim. Bence standart RRC değil bu.. Motoru başka.. Ama zaten hayrandım RRC'ye bir daha oldum...
Sende onasor.. Avatar kendisi.. Verdiği cevaplara bayılıyorum. Çok şeker. Farklı bir üslubu var. kısa net özensiz.. İlginç.. Seviyorum amcayı. Vıncırasım geliyor
ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D
ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D
Oooo abi işin içine insani duygular girmiş.. Sen bırak bu işi namını zedelemeden. Zirvede bitir. Yoksa böyle iki işi daha bitiremezsen madara olursun aleme..
Yokeğer devam edecem dersen yeni bir iş var. Bu pazar buluşursak inşallah kırmızı bir JEEP var ;D
Bence de, aracı kışa saklamak, yazın kırmamak lazım...
aslında yazın yapılan rock off-road daha zevkli ama, ben çamurdan daha çok seviyorum, ağır ağır, gırç gırç, daha kırıcı ama...
O yüzden rock slider peşine bu kadar düştüm....
Şimdi bide o defenderlarda olan, dallardan koruyan, tavandan inen halatlara yer planlıyorum, std burunda....
Çoğumuzda kayada makina kıracak para yok diye biliyorum...
Oooo abi işin içine insani duygular girmiş.. Sen bırak bu işi namını zedelemeden. Zirvede bitir. Yoksa böyle iki işi daha bitiremezsen madara olursun aleme..
Yokeğer devam edecem dersen yeni bir iş var. Bu pazar buluşursak inşallah kırmızı bir JEEP var ;D
bu pazar zukiyi devireyim ben bayadır takla atmıyordum kuru zeminde biraz tehlikeli olacak ama landciler geliyor landciler geliyor diye ilk zuki taklamızı da atarız