Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,819
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Alfonse' Alıntı:
Sağol, hallettim....
Aslında bende nivacının avatarını merak ediyorum aylardır.... Çok şeker bi foto... Kendisi mi acep... Sorsam mı ki....?

Sende onasor.. Avatar kendisi.. Verdiği cevaplara bayılıyorum. Çok şeker. Farklı bir üslubu var. kısa net özensiz.. İlginç.. Seviyorum amcayı. Vıncırasım geliyor :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Alp cüneyt abinin rock öğrettiği videoyu kastettim. Onuda koydum az evvel.. Bunuda az önce izledim. Bence standart RRC değil bu.. Motoru başka.. Ama zaten hayrandım RRC'ye bir daha oldum...
"Onuda koydum az evvel"' ' i anlamadım....
Cüneyt abinin rock öğtrettiği konu ne... Ben kaçırdım... Merak ettim....

Motor farklı marklı, önemli değil... Niye.... Bence std RR V8 ide yapar bunu.... Düşük devirde güç veren, çabuk devirlenen 150hp ' lik makine yeter...

alpaslanepli' Alıntı:
Kesmedi Engin babayı abi ne yapayım. :smiley:
engin babanın gazına gelmeyelim takla atarız sonra.yol dışı yol dışıdır.uyma sen engin babaya...yazın herkes konuşuyor bu işin kışı da var.

duman' Alıntı:
engin babanın gazına gelmeyelim takla atarız sonra.yol dışı yol dışıdır.uyma sen engin babaya...yazın herkes konuşuyor bu işin kışı da var.

Valla takla atarız deyince aklıma Ergun abinin onun arabasıyla çıktığın an geldi.. Açtı Ergun abi elleri semaya salavat getiriyordu en son. ;D

ufukozkan' Alıntı:
Haydaaaaaaaaaa Hayatta en sevmedigim adamlarin basinda gelen bi herif var orda yasiyo Mumkun degil gitmem oralara :smiley:
ben aranızı yaparım olmadı adamı balığa çıkartır denize atarım datça gibisi yok ufuk abi.

Alfonse' Alıntı:
"Onuda koydum az evvel"' ' i anlamadım....
Cüneyt abinin rock öğtrettiği konu ne... Ben kaçırdım... Merak ettim....

Motor farklı marklı, önemli değil... Niye.... Bence std RR V8 ide yapar bunu.... Düşük devirde güç veren, çabuk devirlenen 150hp ' lik makine yeter...

alpaslanepli' Alıntı:
Sende onasor.. Avatar kendisi.. Verdiği cevaplara bayılıyorum. Çok şeker. Farklı bir üslubu var. kısa net özensiz.. İlginç.. Seviyorum amcayı. Vıncırasım geliyor :smiley:
Al benden de o kadar.... İncelemedim hiç. Amcamı gerçekten acep...
Bide Niva, doğacı, arıcılık felan... şeker hakkaten...

alpaslanepli' Alıntı:
Valla takla atarız deyince aklıma Ergun abinin onun arabasıyla çıktığın an geldi.. Açtı Ergun abi elleri semaya salavat getiriyordu en son. ;D
ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D

duman' Alıntı:
ergün abi bana para verdi beatrix'e hayat sigortası yaptırmış arabayı devir falan dedi de şofor refleximle deviremedim bildiklerimi unutma zamanı gelmiş yoksa aç kalıcaz ;D ;D

Oooo abi işin içine insani duygular girmiş.. Sen bırak bu işi namını zedelemeden. Zirvede bitir. Yoksa böyle iki işi daha bitiremezsen madara olursun aleme..
Yokeğer devam edecem dersen yeni bir iş var. Bu pazar buluşursak inşallah kırmızı bir JEEP var ;D

duman' Alıntı:

Bence de, aracı kışa saklamak, yazın kırmamak lazım...
aslında yazın yapılan rock off-road daha zevkli ama, ben çamurdan daha çok seviyorum, ağır ağır, gırç gırç, daha kırıcı ama...
O yüzden rock slider peşine bu kadar düştüm....
Şimdi bide o defenderlarda olan, dallardan koruyan, tavandan inen halatlara yer planlıyorum, std burunda....

Çoğumuzda kayada makina kıracak para yok diye biliyorum...

Çamurda kay dur oraya buraya, keyifli...

alpaslanepli' Alıntı:
Oooo abi işin içine insani duygular girmiş.. Sen bırak bu işi namını zedelemeden. Zirvede bitir. Yoksa böyle iki işi daha bitiremezsen madara olursun aleme..
Yokeğer devam edecem dersen yeni bir iş var. Bu pazar buluşursak inşallah kırmızı bir JEEP var ;D
bu pazar zukiyi devireyim ben bayadır takla atmıyordum kuru zeminde biraz tehlikeli olacak ama landciler geliyor landciler geliyor diye ilk zuki taklamızı da atarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR