KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Anladım teşekkürler. Bide benim araçta eski aracıma göre bir pedal eksik. Nedendir? iki tane var. En solda da vardı eski aracımda.. Bunda niye yok. Opsiyonel mi? İstersem taktırabilirmiyim..
herkese iyi akşamlar yan masada çalışırken kahvede mersin dendiğini duydum uzandım pcye hemen ahmet abi takıl alpaslan abiye şu ciğer borcumuzuda ödemiş oluruz
Çaktırmasana bea. Sana özelden öyle diyoruz.. Milletin içinde demesene.. Gerçi buranın özeli biraz enterasan özel bazen kamuya açık olabiliyor. Değişik bir versiyon yani.. Acaba diyorum bugüne kadar ki tüm özellerimi atsam mı buraya. Kolaylık olur
herkese iyi akşamlar yan masada çalışırken kahvede mersin dendiğini duydum uzandım pcye hemen ahmet abi takıl alpaslan abiye şu ciğer borcumuzuda ödemiş oluruz
Anladım teşekkürler. Bide benim araçta eski aracıma göre bir pedal eksik. Nedendir? iki tane var. En solda da vardı eski aracımda.. Bunda niye yok. Opsiyonel mi? İstersem taktırabilirmiyim..
Offf bea.. Biraz daha kassak İstanbul toplantısı gibi olacak ha. Bayağı bayağı kalabalıklaştık.. Gel Ahmet abi gel tantuni ciğer oğlak kuzu ne varsa çevirttiricem Fatih'e de Ali'ye de...
Seneler önce İskenderoğlunda bol etli denilenden yemiştim... Süperdi....
Bu arada; Ishak usta bana yapmadı ya sucuklu yımurta (yımırta ) İstanbul' da, İskender bile ısmarlamadı......
Alp; sende nohutlu pilav yedirmeyi unuttun... Gelirken getiriver, tavuklu olsun.... Microwave' de ısıtırız...
Bide midye isterim, en büyüğünden, on tane, midyeci Maqrdinli olacak ama... ok?
Çaktırmasana bea. Sana özelden öyle diyoruz.. Milletin içinde demesene.. Gerçi buranın özeli biraz enterasan özel bazen kamuya açık olabiliyor. Değişik bir versiyon yani.. Acaba diyorum bugüne kadar ki tüm özellerimi atsam mı buraya. Kolaylık olur
çıtır la bıcır arasında fark var beah cnm...bıcır boyle hafif köpek yafrusu kıvamında ;D
Valla bana farketmez, sana da oledir eminim...içimiz dışımız bir...şükür...
çıtır la bıcır arasında fark var beah cnm...bıcır boyle hafif köpek yafrusu kıvamında ;D
Valla bana farketmez, sana da oledir eminim...içimiz dışımız bir...şükür...
Offf bea.. Biraz daha kassak İstanbul toplantısı gibi olacak ha. Bayağı bayağı kalabalıklaştık.. Gel Ahmet abi gel tantuni ciğer oğlak kuzu ne varsa çevirttiricem Fatih'e de Ali'ye de...
Valla istanbul toplantısına dönsün abi burdan sizin aktivitelere imrenerek bakıyoz, bi defa toplanıp torosları keşfedin siz gelin oğlak kuzu çevrilmesse bizi bu mekandan rezil edersiniz ;D