Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,466
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
ikinci vites sadece cocuklu ailelerin jeeplerinde var...babasına ozenirse die....
neyse ne zaman kafan karısırsa ara beni...her konuda... :smiley:

Anladım teşekkürler. Bide benim araçta eski aracıma göre bir pedal eksik. Nedendir? iki tane var. En solda da vardı eski aracımda.. Bunda niye yok. Opsiyonel mi? İstersem taktırabilirmiyim..

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
bakarsın zaman uyarsa takılırım sıze mersınde cok arkadasım var ;D

herkese iyi akşamlar yan masada çalışırken kahvede mersin dendiğini duydum uzandım pcye hemen ahmet abi takıl alpaslan abiye şu ciğer borcumuzuda ödemiş oluruz :smiley:

jaidevi' Alıntı:
kanma cnm onlara...bana da oyle diyolar

Çaktırmasana bea. Sana özelden öyle diyoruz.. Milletin içinde demesene.. Gerçi buranın özeli biraz enterasan özel bazen kamuya açık olabiliyor. Değişik bir versiyon yani.. Acaba diyorum bugüne kadar ki tüm özellerimi atsam mı buraya. Kolaylık olur ;)

Alp dostum sana da öneririm..

alihay' Alıntı:
herkese iyi akşamlar yan masada çalışırken kahvede mersin dendiğini duydum uzandım pcye hemen ahmet abi takıl alpaslan abiye şu ciğer borcumuzuda ödemiş oluruz :smiley:

tamamdır inşallah alp organıze eder gelırız ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Anladım teşekkürler. Bide benim araçta eski aracıma göre bir pedal eksik. Nedendir? iki tane var. En solda da vardı eski aracımda.. Bunda niye yok. Opsiyonel mi? İstersem taktırabilirmiyim..

2 ayaklılara ozel 2 pedal...ilkini yalnıs almıssın cnm

alihay' Alıntı:

Offf bea.. Biraz daha kassak İstanbul toplantısı gibi olacak ha. Bayağı bayağı kalabalıklaştık.. Gel Ahmet abi gel tantuni ciğer oğlak kuzu ne varsa çevirttiricem Fatih'e de Ali'ye de... :smiley:

jaidevi' Alıntı:
ben gelmeden kactı bursa'dan.....2 gr iskender yüzünden.....( ortak yaz sayfa kodunu)
Seneler önce İskenderoğlunda bol etli denilenden yemiştim... Süperdi....

Bu arada; Ishak usta bana yapmadı ya sucuklu yımurta (yımırta :smiley: ) İstanbul' da, İskender bile ısmarlamadı......:smiley:

Alp; sende nohutlu pilav yedirmeyi unuttun... Gelirken getiriver, tavuklu olsun.... Microwave' de ısıtırız... :smiley:
Bide midye isterim, en büyüğünden, on tane, midyeci Maqrdinli olacak ama... ok? :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Çaktırmasana bea. Sana özelden öyle diyoruz.. Milletin içinde demesene.. Gerçi buranın özeli biraz enterasan özel bazen kamuya açık olabiliyor. Değişik bir versiyon yani.. Acaba diyorum bugüne kadar ki tüm özellerimi atsam mı buraya. Kolaylık olur ;)

Alp dostum sana da öneririm..

çıtır la bıcır arasında fark var beah cnm...bıcır boyle hafif köpek yafrusu kıvamında ;D
Valla bana farketmez, sana da oledir eminim...içimiz dışımız bir...şükür...

jaidevi' Alıntı:
çıtır la bıcır arasında fark var beah cnm...bıcır boyle hafif köpek yafrusu kıvamında ;D
Valla bana farketmez, sana da oledir eminim...içimiz dışımız bir...şükür...

Sana ben şimdi en son bıcır dediğimin resmini atarım. Ağzın açık kalırsınsa hadi neyse .. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Offf bea.. Biraz daha kassak İstanbul toplantısı gibi olacak ha. Bayağı bayağı kalabalıklaştık.. Gel Ahmet abi gel tantuni ciğer oğlak kuzu ne varsa çevirttiricem Fatih'e de Ali'ye de... :smiley:

Valla istanbul toplantısına dönsün abi burdan sizin aktivitelere imrenerek bakıyoz, bi defa toplanıp torosları keşfedin :smiley: siz gelin oğlak kuzu çevrilmesse bizi bu mekandan rezil edersiniz ;D

jaidevi' Alıntı:
kanma cnm onlara...bana da oyle diyolar
Hele sen, hele sen..... Sakın inanma.... sakın.....

Gerçi pek o çıtır mıtır diyenlere kanacağa benzemiyorsun ya, hadi hayırlısı... :smiley: Pardon :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR