Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,688
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Kalmaaazzz ;D

Yok yok kıl tüy ama bizden. Ne Kabardı 10 saniyeliğinede olsa. Olacak bu olacak ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
Haydiiii, geçmiş olsun. Hangisini nasıl kırdın anlat da eğlenelim biraz. Ben seni evden sağ salim gönderdim. Ne yaptın arada, yenge mi vurdu yoksa?

Gerek olursa tanıdık ortopedikçi var ;D

Ya ben manyakmıyım ortopediciye emanet edeyim kendimi.. ;D Helede senin tanıdığına ;D

Sol ayak serçe parmağını kırdım önemli değil. Kırıktan saymayız biz camiada. Ama işte kırık kırıktır hesabı fena zonkluyor. Birde Ayakkabı giyemiyorum o kadar. Ayaklar benim 45 numara olduğu için ayarlayamıyorum geç frenliyip tosluyorum hep ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............yeminlen inandım şimdi sen alpaslanın arkadaşısın n.......çirkefler siziiiiiiiiiiiiii ;D

ben kimin arkadaşıyım? ???

geçmiş olsunda sen sol ayaklamı fren yapıyorsun ??? ??? ??? ??? ??? ???

alpaslanepli' Alıntı:
Yok abi aracı kast etmedim.. Şimdi bu ayaklar çok uzun ya. Normal gezerken takıyorum sağa sola kabilinden espri şeettim ;D

iyi şeetin ozaman ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen hepimizin abisisin abi! Ama ben o tarafa yola çıkacakken bu tarafa dömüşün hala düşündürücü.. O kadar mı be abiii ;D

senin okuman yazman yok herhal, adam ağutosda demiş, sen haftaya gidiyon ne kapris yaptın adamcayıza be arkadaş... hakkat şefkate ihtiyacın var senin. ben yarın geleyim de sol ayağına basarak şefkat göstereyim sana. arkadaş dediğin böyle günlerde lazım de mi sağlam olanları da ben kırayım ;D

ahmetergun' Alıntı:
ben kimin arkadaşıyım? ???
..........abi öyle desek olmaz böyle desek olmaz .alp ın dediği gibi sen hepimizn arkadaşısınn............. ;D

bencede hak etti bunu ;D ;D ;Dşefakatini esirgeme ;D

He he ben görmedim dimi onu Allah Allah... Haftaya çıkıyorumda planımı çok biliyon. Benim o tarafa inişim Ağustos'u bulur... Kırklarelindeyim hafta sonu. Pazartesi Edirne Salı Çanakkale diye gidiyor. Aşağılara inene kadar Ağustos gelir. Sen gel bu arada her türlü.. Senin arabada kalmış benim özel sprayler içi doluydu onların attın mı la yoksa ;D