KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
He he ben görmedim dimi onu Allah Allah... Haftaya çıkıyorumda planımı çok biliyon. Benim o tarafa inişim Ağustos'u bulur... Kırklarelindeyim hafta sonu. Pazartesi Edirne Salı Çanakkale diye gidiyor. Aşağılara inene kadar Ağustos gelir. Sen gel bu arada her türlü.. Senin arabada kalmış benim özel sprayler içi doluydu onların attın mı la yoksa ;D
Yahu bu kayıkcıyla bursalı şaşkın kendini mübarek sanmaya başladı ha. Biri özelden biride buradan onların ahı ile parmağımı kırdığımı düşünüyor.
Ne yapsak bunları bir hocaya mı okutsak. Terramiiisiin duasını okutalım bir bilen varsa ;D
Yahu bu kayıkcıyla bursalı şaşkın kendini mübarek sanmaya başladı ha. Biri özelden biride buradan onların ahı ile parmağımı kırdığımı düşünüyor.
Ne yapsak bunları bir hocaya mı okutsak. Terramiiisiin duasını okutalım bir bilen varsa ;D
............ulen özelden de yazdım burdanda yazyım .........kırk tas su dökün tövbe et ........vs vs ...ama müslüman dinindensen ha değilsen yaz onunda tarifini vereyimmmm ;D ;D
............ulen özelden de yazdım burdanda yazyım .........kırk tas su dökün tövbe et ........vs vs ...ama müslüman dinindensen ha değilsen yaz onunda tarifini vereyimmmm ;D ;D
O tuzlu sular arabana yapışınca bünyede baş ağrısı yaptı ama ;D o nolcek! Hemen bugünde arındırdın aracı nasıl kardeşlik bu birader..
İmza; kara kaplumbağası ;D