Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,872
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
O tuzlu sular arabana yapışınca bünyede baş ağrısı yaptı ama ;D o nolcek! Hemen bugünde arındırdın aracı nasıl kardeşlik bu birader..
İmza; kara kaplumbağası ;D

bak ona verdiğim imzayıda sevmiş hani ;D

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
Ne demek abi, üstadlarımızdan böyle gördük. Yaşasın tuzlu su kardeşliği ;D
ahmetergun' Alıntı:
eyvallah

eyvallah ;D
..........................alpaslanım çok şey gördüm ama böyle şeyler görmedim....derimki gün bu gündür..........müttefik olalım .yoksa kolay değil ama önce seni sonra seni biterecekler.............bizde kaplumbağa kardeşliği yaşasım deyip birlik olalım...ne dersinnnnn

kaplumbayı bile aynı anda düşünüyoruz baksanaaa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
O tuzlu sular arabana yapışınca bünyede baş ağrısı yaptı ama ;D o nolcek! Hemen bugünde arındırdın aracı nasıl kardeşlik bu birader..
İmza; kara kaplumbağası ;D

her şeyin bir yeri var kardeşim. tuzlu suyun ne işi var arabanın altında. hem araba artık emanet sayılır. İbraama vericez. İyi bakmak lazım ;D

oooo tıp oynayalım : ;D

Senin ipinle kuyuya inmem ben birader. Bugün sen eğer sözünün ehli adam olaydın. Benim parmak kırılmazdı. Parmağın kırıldığ saatlerde seninle başka bir mekanda olurduk!

Yeri gelmişken yerleştireyimde içimde patlamasın ;D ;D ;D

Asena bile böyle kıvıramadı ;D Bırak kardeşliği, Benim bildiğim Alpi bu lafını bir sene malzeme olarak kullanır.

dakaltan' Alıntı:
her şeyin bir yeri var kardeşim. tuzlu suyun ne işi var arabanın altında. hem araba artık emanet sayılır. İbraama vericez. İyi bakmak lazım ;D

bizimki tuzlu suyun üzerindeki kardeşlik dibinde değil ;D

ayhanbursa' Alıntı:
oooo tıp oynayalım : ;D

Ne tıpı aRRRkadaşım herkes sen mi özelden ahını aldım yazıp dalga geçsin. Bir dostum aradı geçmişolsun demek için onunla konuştum. Herkesi kendi gibi yada kayıkçı gibi zannediyor! ;D

dakaltan' Alıntı:

Video ve resiimleri erken mi koyduk acaba ;D

Niye canım, arabanın araziye girmemişliğinin kanıtı işte ;D

................olum beni öyle lanse etme yapma şiiii deliiiii...........adım çıkar inmez bidaha ..söz dedim mi dönmem ama söz demedimmm daa allah allah bak şimdi kafana da bişey düşcek kırılcak ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bir dostum aradı geçmişolsun demek için onunla konuştum.

Vay senin dostun da mı var? hayatta inanmam, sen arayıp birilerine anlatmışındır, şöyle oldu böyle oldu diye. bir de merdivenden düştüm, yok kanepeye vurdum, yok kapı çarptı filan demişindir ;D

Ne demedin beee! Nerde yatacam dedin. Tuvalet alafrangamı dizimde platin var zıçamıyom alaturkaya dedin. Ayasofya giriş kaç para dedin. Ona göre hazırlıklı gelecem dedin. Terbiyesizlik yapma .....

ooooooooooooo sıgara da yetmez bana ben kendime bir nargile hazırlıyayımmm