Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,872
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

nerden bulaştık bu siteye.. ben arabayı yolda kalmıyaym diye 4x4 aldım.. asfalt asfalt...

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
Vay senin dostun da mı var? hayatta inanmam, sen arayıp birilerine anlatmışındır, şöyle oldu böyle oldu diye. bir de merdivenden düştüm, yok kanepeye vurdum, yok kapı çarptı filan demişindir ;D

Dost demiyelimde bir kiralık daire mevzusu var. Yardımcı olsun diye ahbaplık kurdum ;D o dostuz sanıyor.. Aynı Ayhan gibi. Bursa belediyesinden alacağım vardı onunda belediyede tanıdıkları olduğunu duyunca sırnaştım hemen. Sor bak parayı tahsil ettiktem sonra bir daha selam vermişmiyim ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ooooooooooooo sıgara da yetmez bana ben kendime bir nargile hazırlıyayımmm

nooluyo orda üzerine tahtada koy bari

alpaslanepli' Alıntı:
Ne demedin beee! Nerde yatacam dedin. Tuvalet alafrangamı dizimde platin var zıçamıyom alaturkaya dedin. Ayasofya giriş kaç para dedin. Ona göre hazırlıklı gelecem dedin. Terbiyesizlik yapma .....

Burası kamuya açık bir alan kardeşim, özelinizi tartışmayın burada, biz mecbur muyuz sizin iğrenç ilişkinizin ayrıntılarını bilmeye.. ;D

dakaltan' Alıntı:
Burası kamuya açık bir alan kardeşim, özelinizi tartışmayın burada, biz mecbur muyuz sizin iğrenç ilişkinizin ayrıntılarını bilmeye.. ;D
evet msn si var bilmemnesi var......................................

dakaltan' Alıntı:

Arkadaşım öyle diyorsunda ben burada ipliğini pazara çıkarmazsam bu adamın. Yarın bir gün senin öbür gün bir başka site üyesinin canını yakar bu. Bilin nasıl biri olduğunu ki o na göre hareket edin...

Anaaaa Ayhan oğlum sen kamp bilmem neye düşmüşsün.. Bende muhatap oluyorum farkında olmadan iyi mi ;D ;D ;D Yolla lan geri gezenbilir tişörtünü ;D

anerkad' Alıntı:
nerden bulaştık bu siteye.. ben arabayı yolda kalmıyaym diye 4x4 aldım.. asfalt asfalt...

hadi siteye bulaştık neyse, en doyurucu, temeli sağlam bilgiler burada. Ama bu kara kaplumbağasına nerden bulaştık. Valla satıcam arabayı dodge durango, tahoe filan alıcam. baktım o başlıklara girmiyor ;D

dakaltan' Alıntı:
hadi siteye bulaştık neyse, en doyurucu, temeli sağlam bilgiler burada. Ama bu kara kaplumbağasına nerden bulaştık. Valla satıcam arabayı dodge durango, tahoe filan alıcam. baktım o başlıklara girmiyor ;D

Geçti artık geçti. Bir seni birde ayhanı takip ediyorum ben. Giriyorum profilinize en son gönderdiği mesajları tıklıyorum. Değil o sayfalara dıdısısın dıdısı sayfasına yorum yapsanız oradan görüp hemen altına yazıyorum cevabı ;D Bak Ayhan sırf bu durum için DEJAVUu nickini aldı ama deşifre oldu sonradan. Sende bir bunu dene istersen ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Anaaaa Ayhan oğlum sen kamp bilmem neye düşmüşsün.. Bende muhatap oluyorum farkında olmadan iyi mi ;D ;D ;D Yolla lan geri gezenbilir tişörtünü ;D

ben yollamam iade servisimiz yoktur hem kim dedi zirvedekini kamp al diye

arkadaşım o ayrı bir komedi malzemesi. haydi başka nick aldın, girdin yazıyon. o noktalar ne öyle yaaa. direk belli oluyor kim olduğu. bir insan bu kadar mı açık eder kendini ;D

Anladığım şuki bu sayfa hakkaten ilginç tam dost ve makara sayfası..hiçbir sayfada bu samimiyet yakalanamaz diyorum.ve kimsenin gelmemesinede hayretle bakıyorum..herkes para peşinde demekki ..ben zrve peşindeyim????

anerkad' Alıntı:
Anladığım şuki bu sayfa hakkaten ilginç tam dost ve makara sayfası..hiçbir sayfada bu samimiyet yakalanamaz diyorum.ve kimsenin gelmemesinede hayretle bakıyorum..herkes para peşinde demekki ..ben zrve peşindeyim????

hangi zirve ağrı dağının zirvesimi nasuha söyleyelim götürsün senide ???