KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Vay senin dostun da mı var? hayatta inanmam, sen arayıp birilerine anlatmışındır, şöyle oldu böyle oldu diye. bir de merdivenden düştüm, yok kanepeye vurdum, yok kapı çarptı filan demişindir ;D
Dost demiyelimde bir kiralık daire mevzusu var. Yardımcı olsun diye ahbaplık kurdum ;D o dostuz sanıyor.. Aynı Ayhan gibi. Bursa belediyesinden alacağım vardı onunda belediyede tanıdıkları olduğunu duyunca sırnaştım hemen. Sor bak parayı tahsil ettiktem sonra bir daha selam vermişmiyim ;D
Ne demedin beee! Nerde yatacam dedin. Tuvalet alafrangamı dizimde platin var zıçamıyom alaturkaya dedin. Ayasofya giriş kaç para dedin. Ona göre hazırlıklı gelecem dedin. Terbiyesizlik yapma .....
Arkadaşım öyle diyorsunda ben burada ipliğini pazara çıkarmazsam bu adamın. Yarın bir gün senin öbür gün bir başka site üyesinin canını yakar bu. Bilin nasıl biri olduğunu ki o na göre hareket edin...
hadi siteye bulaştık neyse, en doyurucu, temeli sağlam bilgiler burada. Ama bu kara kaplumbağasına nerden bulaştık. Valla satıcam arabayı dodge durango, tahoe filan alıcam. baktım o başlıklara girmiyor ;D
hadi siteye bulaştık neyse, en doyurucu, temeli sağlam bilgiler burada. Ama bu kara kaplumbağasına nerden bulaştık. Valla satıcam arabayı dodge durango, tahoe filan alıcam. baktım o başlıklara girmiyor ;D
Geçti artık geçti. Bir seni birde ayhanı takip ediyorum ben. Giriyorum profilinize en son gönderdiği mesajları tıklıyorum. Değil o sayfalara dıdısısın dıdısı sayfasına yorum yapsanız oradan görüp hemen altına yazıyorum cevabı ;D Bak Ayhan sırf bu durum için DEJAVUu nickini aldı ama deşifre oldu sonradan. Sende bir bunu dene istersen ;D
Geçti artık geçti. Bir seni birde ayhanı takip ediyorum ben. Giriyorum profilinize en son gönderdiği mesajları tıklıyorum. Değil o sayfalara dıdısısın dıdısı sayfasına yorum yapsanız oradan görüp hemen altına yazıyorum cevabı ;D Bak Ayhan sırf bu durum için DEJAVUu nickini aldı ama deşifre oldu sonradan. Sende bir bunu dene istersen ;D
arkadaşım o ayrı bir komedi malzemesi. haydi başka nick aldın, girdin yazıyon. o noktalar ne öyle yaaa. direk belli oluyor kim olduğu. bir insan bu kadar mı açık eder kendini ;D
Anladığım şuki bu sayfa hakkaten ilginç tam dost ve makara sayfası..hiçbir sayfada bu samimiyet yakalanamaz diyorum.ve kimsenin gelmemesinede hayretle bakıyorum..herkes para peşinde demekki ..ben zrve peşindeyim????
Anladığım şuki bu sayfa hakkaten ilginç tam dost ve makara sayfası..hiçbir sayfada bu samimiyet yakalanamaz diyorum.ve kimsenin gelmemesinede hayretle bakıyorum..herkes para peşinde demekki ..ben zrve peşindeyim????