dakaltan' Alıntı:Vay senin dostun da mı var? hayatta inanmam, sen arayıp birilerine anlatmışındır, şöyle oldu böyle oldu diye. bir de merdivenden düştüm, yok kanepeye vurdum, yok kapı çarptı filan demişindir ;D
ayhanbursa' Alıntı:ooooooooooooo sıgara da yetmez bana ben kendime bir nargile hazırlıyayımmm![]()
alpaslanepli' Alıntı:Ne demedin beee! Nerde yatacam dedin. Tuvalet alafrangamı dizimde platin var zıçamıyom alaturkaya dedin. Ayasofya giriş kaç para dedin. Ona göre hazırlıklı gelecem dedin. Terbiyesizlik yapma .....
anerkad' Alıntı:nooluyo orda üzerine tahtada koy bari
evet msn si var bilmemnesi var......................................dakaltan' Alıntı:Burası kamuya açık bir alan kardeşim, özelinizi tartışmayın burada, biz mecbur muyuz sizin iğrenç ilişkinizin ayrıntılarını bilmeye.. ;D
budur işte..dost dediğinahmetergun' Alıntı:nargile kömürünü burdan yollayayayım istersen
dakaltan' Alıntı:Burası kamuya açık bir alan kardeşim, özelinizi tartışmayın burada, biz mecbur muyuz sizin iğrenç ilişkinizin ayrıntılarını bilmeye.. ;D
anerkad' Alıntı:nerden bulaştık bu siteye.. ben arabayı yolda kalmıyaym diye 4x4 aldım.. asfalt asfalt...
dakaltan' Alıntı:hadi siteye bulaştık neyse, en doyurucu, temeli sağlam bilgiler burada. Ama bu kara kaplumbağasına nerden bulaştık. Valla satıcam arabayı dodge durango, tahoe filan alıcam. baktım o başlıklara girmiyor ;D
anerkad' Alıntı:budur işte..dost dediğin
alpaslanepli' Alıntı:Anaaaa Ayhan oğlum sen kamp bilmem neye düşmüşsün.. Bende muhatap oluyorum farkında olmadan iyi mi ;D ;D ;D Yolla lan geri gezenbilir tişörtünü ;D
alpaslanepli' Alıntı:Geçti artık geçti. Bir seni birde ayhanı takip ediyorum ben. Giriyorum profilinize en son gönderdiği mesajları tıklıyorum. Değil o sayfalara dıdısısın dıdısı sayfasına yorum yapsanız oradan görüp hemen altına yazıyorum cevabı ;D Bak Ayhan sırf bu durum için DEJAVUu nickini aldı ama deşifre oldu sonradan. Sende bir bunu dene istersen ;D
anerkad' Alıntı:Anladığım şuki bu sayfa hakkaten ilginç tam dost ve makara sayfası..hiçbir sayfada bu samimiyet yakalanamaz diyorum.ve kimsenin gelmemesinede hayretle bakıyorum..herkes para peşinde demekki ..ben zrve peşindeyim????