Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,526
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Neyse buradan toparladık, benim ki daha çok su sıçratıyor ;D

Züğürt tesellisi işte. Videoyu dikkatlice izle. En son sen durmadan orada biri daha çekiyor. Kim o? BEN! peki sen durduğunda camdan benim kameraya ne diyorsun? yaaaaa... İşte o video daha işleniyor. Bir günde hepsi olmaaaaz! ;D bu geceyi atlatmış say.. Yarın yeni ve güzel bir gün ;D

Etiketler

Ulen kurgula diye malzeme verdik sana sende Spilberg oldun başımıza ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Oda var birader. Land bile var. Yeterki işin içinde nakit olsun. Land bile överim sana. Biraz zor olur ama olsun. İşimde iyiyim bulurum uydurcak bir şey ;D

ayhaaaaaaannn

şu şahine ne istiyorsun ;D

dakaltan' Alıntı:
Ulen kurgula diye malzeme verdik sana sende Spilberg oldun başımıza ;D

Sen benim parmağı kırdığıma dua et. Yoksa bugün ne planlarım vardı senin için... Şimdi sen tabi kendini Ayhan gibi efsunlu zannedeceksin ama parmağım kırıldı diye... En fazla bir gün ertelemiş olduk işte o kadar... ;D ;D ;D

herkese iyi geceler dilerimm...kalın sağlıcaklaa...........çıkayım biraz da ziyaretçi gibi izliyeyim sayfalarııı ;D

yok benim efsunla parmağın kırılmaz ;D burada yazmayayım şimdi, bela okumak gibi olacak, Allah korusun ;D

dakaltan' Alıntı:
yok benim efsunla parmağın kırılmaz ;D burada yazmayayım şimdi, bela okumak gibi olacak, Allah korusun ;D

aman haaa öyle bela okunmaz. Birebir sıkıntılarını bilen adamsın. Geçen Allah düşmanımın başına vermesin dediydin... Aman lütfen! ;D ;D ;D