Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,393
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ohooo ittifak sezinliyorum... Ben kaçar.. Geç oldu parmağım zonkluyor zaten.. Nasıl uyuyacağım meçhul.. Kayıkçı gece uyuyamazsam gelirim senin bahçeye.. Sen çay demle hazır olsun. Nasılsasende bahçedesin bu gece kesin.. Hem paşa ile temiz bir sayfa açarız belki ;D

paşa hazır, bugün veterinere gitti, dişlerini kontrol ettirdim. Sağlammış. Ben de kaçar. Film başladı. Herkese iyi geceler ...

Etiketler

kayıkçı
senle bir cok konuda aynı fikirde olmaya basladık rahatsız oldum arkadaşım lütfen
mesafe biraz
;D ;D

arkadaslar sağolun varolun
bugün çok kötü bir gündü
iş arkadaslarımdan birinin annesi vefat etti
cenazesine falan gittik
bayaa bir üzülmüştüm
keyfim yerine geldi
:smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaslar sağolun varolun
bugün çok kötü bir gündü
iş arkadaslarımdan birinin annesi vefat etti
cenazesine falan gittik
bayaa bir üzülmüştüm
keyfim yerine geldi
:smiley:

Eyvallah.. Ölümde bizim için güzelliklerde bizim için. Doğduk yaşıyoruz öleceğiz. Bu üç evrenin ortasındayız. Birbirimiz ve kendimiz için güzel kılmakla mükellefiz.

kal sağlıcakla....

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvallah.. Ölümde bizim için güzelliklerde bizim için. Doğduk yaşıyoruz öleceğiz. Bu üç evrenin ortasındayız. Birbirimiz ve kendimiz için güzel kılmakla mükellefiz.

kal sağlıcakla....

hadi iyi geceler
kayıkçı sana da :smiley:

jeep_wrangler_JT_concept-manu-012-8.jpg
jeep_wrangler_JT_concept-manu-013-8.jpg
jeep_wrangler_JT_concept-manu-014-8.jpg
jeep_wrangler_JT_concept-manu-015-8.jpg
jeep_wrangler_JT_concept-manu-016-8.jpg

Burada neler olmuş böyle ya? Kim kiminle hasım , kim kime ne satıyor, kim kimin kankası, bi boş bıraktık neler olmuş . Sigarada içmiştir bunlar kahvede. :(

cihazla olculuyo ona gore :smiley:

Sigara icilmedi demek yeterli olmuyo :smiley: Ne guzel bizi dusunen buyuklerimiz var Sirtimizdan hic eksik olmuyorlar Bizim icin her turlu teknolojiyi getiriyorlar :smiley: Sagolsunlar Varolsunlar

ufukozkan' Alıntı:
cihazla olculuyo ona gore :smiley:

Sigara icilmedi demek yeterli olmuyo :smiley: Ne guzel bizi dusunen buyuklerimiz var Sirtimizdan hic eksik olmuyorlar Bizim icin her turlu teknolojiyi getiriyorlar :smiley: Sagolsunlar Varolsunlar

Ufuk abi müjde verdin sabah sabah ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR