Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,180
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
aman haaa öyle bela okunmaz. Birebir sıkıntılarını bilen adamsın. Geçen Allah düşmanımın başına vermesin dediydin... Aman lütfen! ;D ;D ;D

Şiii biz tekneye gidicez ağustos başı, Paşa ya bakar mısın bir hafta ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
İbraaam ford fusion var bende birde kırklareli plaka hemide seversin sen. Hem ford hem üjbej. Satayım sana .. Senin koleksiyonda fusion yok ;D

ben ondan 1 tane pert ettim zamanında birader ;D
hevesimi aldım ;D

dakaltan' Alıntı:
Aaaa aşkolsun, safın alası burada, görmedin mi videoları ;D

Evet bu taktiğide satış pazarlamada püf noktalar kitabında görmüştüm. Müşteriyi yüceltip kendini yerme metodu.. Alıcı kendini mahçup hissettirilir ve 5 liralık mal 10 liraya çakılır ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Evet bu taktiğide satış pazarlamada püf noktalar kitabında görmüştüm. Müşteriyi yüceltip kendini yerme metodu.. Alıcı kendini mahçup hissettirilir ve 5 liralık mal 10 liraya çakılır ;D

Az kaldı, ben sana bi çakıcam kalan parmaklarını da kırıcam ;D

Ohooo ittifak sezinliyorum... Ben kaçar.. Geç oldu parmağım zonkluyor zaten.. Nasıl uyuyacağım meçhul.. Kayıkçı gece uyuyamazsam gelirim senin bahçeye.. Sen çay demle hazır olsun. Nasılsasende bahçedesin bu gece kesin.. Hem paşa ile temiz bir sayfa açarız belki ;D

dakaltan' Alıntı:
bu edirneye gelirken ben de geleyim arkasından. nasılsa asfaltta yetişemez. beraber bir dalalım şuna ;D

yakma boşa lpg ni
onu burda bir ordu ile karşılamayı düşünmeye başladım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR