Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,426
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> aman haaa öyle bela okunmaz. Birebir sıkıntılarını bilen adamsın. Geçen Allah düşmanımın başına vermesin dediydin... Aman lütfen! ;D ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> Şiii biz tekneye gidicez ağustos başı, Paşa ya bakar mısın bir hafta ;D</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Şahin&#039;de sorun yok, sorun İbraam&#039;da ;D zengin duruyor ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> zengin mi duruyo keriz mi duruyo ;D<br /> <br /> saf mı gördünüz ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hey Allahım ya adam HENRY FORD&#039;la yatıp kalkıyor yaaa! ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ruhuna fatiha ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Şiii biz tekneye gidicez ağustos başı, Paşa ya bakar mısın bir hafta ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> He ozaman bu bela okuma dolaylı yoldan gerçekleşir kesin ;D Yok almıyım. Unuttun mu bende teknede olacaktım ya ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> zengin mi duruyo keriz mi duruyo ;D<br /> <br /> saf mı gördünüz ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> Aaaa aşkolsun, safın alası burada, görmedin mi videoları ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> İbraaam ford fusion var bende birde kırklareli plaka hemide seversin sen. Hem ford hem üjbej. Satayım sana .. Senin koleksiyonda fusion yok ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İbraaam ford fusion var bende birde kırklareli plaka hemide seversin sen. Hem ford hem üjbej. Satayım sana .. Senin koleksiyonda fusion yok ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ben ondan 1 tane pert ettim zamanında birader ;D<br /> hevesimi aldım ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Aaaa aşkolsun, safın alası burada, görmedin mi videoları ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Evet bu taktiğide satış pazarlamada püf noktalar kitabında görmüştüm. Müşteriyi yüceltip kendini yerme metodu.. Alıcı kendini mahçup hissettirilir ve 5 liralık mal 10 liraya çakılır ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Evet bu taktiğide satış pazarlamada püf noktalar kitabında görmüştüm. Müşteriyi yüceltip kendini yerme metodu.. Alıcı kendini mahçup hissettirilir ve 5 liralık mal 10 liraya çakılır ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Az kaldı, ben sana bi çakıcam kalan parmaklarını da kırıcam ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben ondan 1 tane pert ettim zamanında birader ;D<br /> hevesimi aldım ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Arkadaşım kasma yeter artk. Burada bu gece bir araçsatacağım sana. 3 bini cebe koymadan uyku haram ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Az kaldı, ben sana bi çakıcam kalan parmaklarını da kırıcam ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Pardon yaaa. Ben bu mesajı sana özelden attım sandım... ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Az kaldı, ben sana bi çakıcam kalan parmaklarını da kırıcam ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> sana sıra gelmeyebilir diye düşünmekteyim ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> sana sıra gelmeyebilir diye düşünmekteyim ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> bu edirneye gelirken ben de geleyim arkasından. nasılsa asfaltta yetişemez. beraber bir dalalım şuna ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> Ohooo ittifak sezinliyorum... Ben kaçar.. Geç oldu parmağım zonkluyor zaten.. Nasıl uyuyacağım meçhul.. Kayıkçı gece uyuyamazsam gelirim senin bahçeye.. Sen çay demle hazır olsun. Nasılsasende bahçedesin bu gece kesin.. Hem paşa ile temiz bir sayfa açarız belki ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bu edirneye gelirken ben de geleyim arkasından. nasılsa asfaltta yetişemez. beraber bir dalalım şuna ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> yakma boşa lpg ni<br /> onu burda bir ordu ile karşılamayı düşünmeye başladım ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bu edirneye gelirken ben de geleyim arkasından. nasılsa asfaltta yetişemez. beraber bir dalalım şuna ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Dkkat et ormanlı yolu sınıra kadar giriyor oradan gidipte peşime takmayayım seni ;D</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler