KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ohooo ittifak sezinliyorum... Ben kaçar.. Geç oldu parmağım zonkluyor zaten.. Nasıl uyuyacağım meçhul.. Kayıkçı gece uyuyamazsam gelirim senin bahçeye.. Sen çay demle hazır olsun. Nasılsasende bahçedesin bu gece kesin.. Hem paşa ile temiz bir sayfa açarız belki ;D
arkadaslar sağolun varolun
bugün çok kötü bir gündü
iş arkadaslarımdan birinin annesi vefat etti
cenazesine falan gittik
bayaa bir üzülmüştüm
keyfim yerine geldi
arkadaslar sağolun varolun
bugün çok kötü bir gündü
iş arkadaslarımdan birinin annesi vefat etti
cenazesine falan gittik
bayaa bir üzülmüştüm
keyfim yerine geldi
Eyvallah.. Ölümde bizim için güzelliklerde bizim için. Doğduk yaşıyoruz öleceğiz. Bu üç evrenin ortasındayız. Birbirimiz ve kendimiz için güzel kılmakla mükellefiz.
Eyvallah.. Ölümde bizim için güzelliklerde bizim için. Doğduk yaşıyoruz öleceğiz. Bu üç evrenin ortasındayız. Birbirimiz ve kendimiz için güzel kılmakla mükellefiz.
Burada neler olmuş böyle ya? Kim kiminle hasım , kim kime ne satıyor, kim kimin kankası, bi boş bıraktık neler olmuş . Sigarada içmiştir bunlar kahvede.
Burada neler olmuş böyle ya? Kim kiminle hasım , kim kime ne satıyor, kim kimin kankası, bi boş bıraktık neler olmuş . Sigarada içmiştir bunlar kahvede.
Sigara icilmedi demek yeterli olmuyo Ne guzel bizi dusunen buyuklerimiz var Sirtimizdan hic eksik olmuyorlar Bizim icin her turlu teknolojiyi getiriyorlar Sagolsunlar Varolsunlar
Sigara icilmedi demek yeterli olmuyo Ne guzel bizi dusunen buyuklerimiz var Sirtimizdan hic eksik olmuyorlar Bizim icin her turlu teknolojiyi getiriyorlar Sagolsunlar Varolsunlar