Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,774
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
araba benim değil mi kardeşim satmıyorum ;D
serkann' Alıntı:
İyi hadi bakalım. Master servis bakımlı 80 binde 98 model sadece ön kaputta boya olan ilk günden bu yana yetkili JEEP servisinde bakımları yapılmış bir 5.9 a senin için en son 20 bine anlaşmıştım... Siz iki kanka birbirinizle evcilik oynayın o zaman ben başka bir değerli! arkadaşıma aldırtayım gitmesin yabancıya...

Etiketler

lan ciddi misin, şaka yapıyosan çok pis dalarım bak ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Serkan gelmiş aRRRkadaşım. Benimle ne muhatap oluyorsun. Serkan sana get met yapsın sende yükselt bin. 5.9 u ne yapacak ...

;D ;D ;D ;D ;D ;D

kara kaplumbağası, kabuğunu kırarım senin bak ;D

dakaltan' Alıntı:
kara kaplumbağası, kabuğunu kırarım senin bak ;D

Ben kara kaplumbağası değilim. Fındık kurduyum ;D ;D ;D

Tamam tamam gerçeği söylüyorum. Bilgiler eksik ve çarpıtılmış olmakla birlikte dediğim doğru.. Böyle bir 5.9 var bu fiyatada pazarlık edildi. Ama bizim Mersindeki Fatih için (ERLER) onada dedim. Eğer bir sebeple almazsan haberimiz olsun biz bakalım diye. Ama almamam sebebi tabi bir problemse o başka. Denilenlerin doğru olup olmadığını gidince göreceğiz. 80 binde orjinal 5.9 o fiyata benim aklıma pek yatmıyor çünkü...

yok bence normal, çünkü genel olarak 5.9 daha az tercih ediliyor. Bakma araba bizim gözümüzde değerli ama bilmeyenler, yada ilk kez alacak olanlara 5900 cc çok büyük geliyor. o yüzden piyasası yok aslında. bu arabanın, temiz 5.2 lerin 18-20 binlira ettiği yerde 20 lira etmesinin tek sebebi km.sinin düşük olması. yoksa o kadar da etmez. 5.2'yi istediğinde satarsın ama 5.9'u meraklısını bulursan satarsın...

İşte o olması gereken gibi gözüküyor ama. Neticede vaktiyle çok baktık. 25 ten aşağı bulamadık. Az var evet ama kıymetli işte. Ve şöyle bir analizim oldu bakarken. Bu 5.9 ların neredeyse tamamı anadolu yakasında ve hep tok satıcılar. Ben 5.2 yi ilk dediği fiyattan pazarlıkla 5000-6000 indirdiğimi bilirim. Bu 5.9 larda bin lira ya iniyorlar ya inmiyorlar.. Dedimki stil sahibi insanlar hep Kadıköy tarafında oturuyor herhalde. Toplamak için 70 öncesi amerikan aradığımıda da gördüm ki mustang ler camaro lar pontiac lar hep o yakada. Doğan şahin bizim yakada.. ;D

Aslında haklısın, benim de çok param olsa ve özel şöförle ulaşım sorununu halletsem ben de gider karşıda otururum. Kadıköy ve özellikle bağdat cad. civarındaki evlerin fiyatlarının new yorktan pahalı olduğunu okumuştum bir yerlerde. dolayısıyla bu tip arabaların oralarda daha fazla olması normal. ben o zaman araştırmaya başlıyorum. İbrahim'le de işi sulandırmadan ciddi ciddi konuşalım. Almaya niyeti varsa yabancıya gitmesin, huyunu suyunu bildiğim, özenerek bindiğim bir araba. Tanıdıkta olursa arada sever okşarım. Burada bazen geyiğin dozunu kaçırıyoruz, her şey birbirine giriyor. Biz de biraz kendimize çeki düzen verelim. Tamam kriz var para yok ama bu kadar da olmaz arkadaş ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ne demek satmıyon yaaaa
boşa mı veriyoz biz o kadar parayı aRRRRkadaşım ;D

Heh işte İbo hoş geldin. Bunlar eküriye bağladı beni dışamaya çalışıyorlar. Sen uğraş birazda ;D

şimdi sulandırmadan söylüyorum daha önce de alpiyle görüştük biz bu araç meselesini genel manada
benim Ağustos ayını çıkarmam gerekiyor dostum, yoksa tabii neden yabancıya gitsin (zor seversin ;D ),
o zamanda konuşuruz aslında biz o gün kahvede makara olarak değil ciddi ciddi konuştuk ama sonra malum su koyverdi, araban 1 numaram kardeş sözümdür ilk seninkine bakarım beğenirsem ki ihtimal vermiyorum ;D
tamam dediğim gün alıyorum dediğim gün senle ilk olarak konuşucam

alpaslanepli' Alıntı:
Heh işte İbo hoş geldin. Bunlar eküriye bağladı beni dışamaya çalışıyorlar. Sen uğraş birazda ;D

eyvallah birader

arkadaşım bulaşmayın adama
bakın,
tek bir kere söylüyorum, sadece üstünüze düşsem % 70 öldürme ihtimalim var ayağınızı denk alın ;D

Canım sizde burada sulancak tabi konu. Buda doğal.. Neyi gerçek söylüyoruz ki burada.. İş ciddiye bindiği zaman bire bir görüşülür zaten. Burda yazılanları baz alırsak ohooo.. Benimde adım komisyoncuya çıkar o zaman. 40 tane adama JEEP aldırdık sattırdık. Bırak işi kâr etmeye dökmeyi gidip arabalara bakmaya giderken yaktığım yakıt kaybettiğim zamanla kalıyorum. Ama seviyorum bu işle ilgilenmeyi. Ne yapayım?

Şimdi işin ciddi tarafı aşağıda ki gibidir;
1-Deniz 5.2 yi satacak.
2-Deniz 5.9 almak istiyor.
3-İbrahim bütçe olarak kendini hazırlıyor ve 5.2 düşünüyor.
4-Fatih (ERLER) 5.9 bakıyor. (bütçesi hazır)
5-Ayhan XJ yi satıyor.
6-ben ucuz yollu off-road jantı arıyorum ;D

Tamam o zaman ben de arabaya şimdilik bir şey yapmıyorum. Zaten sağda solda ilanı filan da yok. Serkan'ım yükseltme kitleri dursun şimdilik. Sen alırsan sen ne istersen onu yaparsın, almazsan da canın sağolsun, ben yaparım ;D

deni birader valla alamazsak mahçup etme beni dünyanın bin türlü hali var
bir de bu arada seninki limited mi yoksa laredo mu

allahını seven biri bana bunların arasındaki farkı da açıklasın bi be yaaaa