Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,271
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhan avatardaki araban çok çamurlu bir yıkat paran yoksa istanbul gurubu olarak toplayalım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Bak İbraaam seviyesiz her yerde seviyesiz görüyorsun. Hissediyorsun değil mi odunluğu! ;D

alpaslanepli' Alıntı:
birde siz (jeep53)... chereokee kullandığınıza göre yardımcı olabilirsiniz bu cj zj nedir aralarında ki fark nedir ve benimkisinin cj mi zj mi olduğunu nereden anlarım?

bende bunu buldum alpi
;D

ahmetergun' Alıntı:
ayhan avatardaki araban çok çamurlu bir yıkat paran yoksa istanbul gurubu olarak toplayalım ;D ;D ;D ;D

Pinti abi bu pinti sorsan 8 tane dairesi var ama gel gelelim aracını bile dere kenarında elinde otobüs fırçasıyla yıkıyor ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya bu mesajını görmeden kitledim sana bir altta kusura bakma artık ;D
.lafı olmaz alpaslan cığım ben mutluyum hem ben çırağım mutlaka böyle şeyler olacak ve sen uyarı ikaz hatta ceza da vereceksinnnn amannnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak İbraaam seviyesiz her yerde seviyesiz görüyorsun. Hissediyorsun değil mi odunluğu! ;D
.......özelime sen bir kere daha girmiştin hatırladınmı şiiiiiiiiiiiiiiii ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Pinti abi bu pinti sorsan 8 tane dairesi var ama gel gelelim aracını bile dere kenarında elinde otobüs fırçasıyla yıkıyor ;D

bursanın derelerini kirtelen bu demek birde deterjan kullanıyorsa yaktım çırasını ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.lafı olmaz alpaslan cığım ben mutluyum hem ben çırağım mutlaka böyle şeyler olacak ve sen uyarı ikaz hatta ceza da vereceksinnnn amannnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

Ama çayı biraz demli verdin galiba zabıtalar erken gitti... Olmuyor Ayhan olmuyor bir türlü seviyeyi yakalıyamıyorsun ya ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Belli kaybolduğundan zaten bir şeyleri aradığın ;D ama dikkat et bu iş gelenekselleşirse zararlı çıkabilirsin. Bunu yapacağını adım gibi bildiğimden iyi stok yaptım ona göre

bana bu yetti
ayrıca sabahtan seninkilerine bakıp wordde kopyaladım bende bir kaç tane bomba hazırladım uyanık ben boş mu durdum
;D

alpaslanepli' Alıntı:
...evet 8 daire var nerden biliyorsun arkadaşım oooooooooooo........... ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......özelime sen bir kere daha girmiştin hatırladınmı şiiiiiiiiiiiiiiii ;D

Hiç laf söyleme bu bizans oyununu ilk başlatan sensin....

ahmetergun' Alıntı:
bursanın derelerini kirtelen bu demek birde deterjan kullanıyorsa yaktım çırasını ;D

Allah'tan onu yapmıyor abi. Ama doğa sevgisinden değil. Oda pintilikten. Kim verecek deterjana para. ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
bana bu yetti
ayrıca sabahtan seninkilerine bakıp wordde kopyaladım bende bir kaç tane bomba hazırladım uyanık ben boş mu durdum
;D

E hadi çarpıştıralım o zaman bakalım ne olacak ;D Bana uyar.... Kendiminkileride seninkileride inceledim. Benden hodri meydan ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...evet 8 daire var nerden biliyorsun arkadaşım oooooooooooo........... ;D

Kalır o 8 daire bu kafayla 50 binlik daireleri 100 bine bu kriz ortamında çakmaya kalkarsan daha çooook 8 daire olarak kalır onlar.. Vereyim birine 40 lira peşin

iki dakika yokum yiyin birbirnizi kim sağ kalırsa kankim olsun lay lay lom amannnnnn ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
E hadi çarpıştıralım o zaman bakalım ne olacak ;D Bana uyar.... Kendiminkileride seninkileride inceledim. Benden hodri meydan ;D

utanan donsuz gezmesin birader ;D