Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,393
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
var mı bi kişilik yer arabada, şimdi çıksam yola, sen çıkmadan sana yetişirim ;D beni de götür abi... İlk meyhanede bir büyük rakı, yanına ahtapot bacaaa ızgarası ve barbunya tava benden, salata meyva senden ;D

hadi yaaaaaa ;D
ben biliyom orda bi meyhane ;D

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
var mı bi kişilik yer arabada, şimdi çıksam yola, sen çıkmadan sana yetişirim ;D beni de götür abi... İlk meyhanede bir büyük rakı, yanına ahtapot bacaaa ızgarası ve barbunya tava benden, salata meyva senden ;D

gel kardeşim lr de yer bol 7 kişilik ;D

dakaltan' Alıntı:
Virüs Alpi len benim ilk mesajı bulsana ne yazmışım, CJ mi ZJ mi nerden anlayacaz diye bir mesaj var mı? Cahil seni ;D

bak sesi çıkmıyor ya kesin benim mesajları karıştırıyor
olmadı senin ;D

Herkese Merhabalar;

Siteyi Jeep Grand Chrokee ile ilgili arama yaparken buldum. 1975 model Buick Apollo sahibiyim ancak evdeki 2 kedi ve 1 köpek yüzünden muhtemelen bir 4x4 araç ile değiştireceğim.

İstanbul'da yaşıyorum ve evliyim. 1976 doğumluyum. Kampçılık, trekking yada off-road konularına hevesli olsam da henüz bir aktivitem yok. Yelken yapmayı, dalmayı ve motosiklet kullanmayı çok severim. Kısa bir süre sitede kaldıysam da içeriğin çok ama çok olduğunu söyleyebilirim. Tek eleştirim ise ana menüde çok fazla konu başlığı olması... Ancak bu da konunun çok geniş olmasından ve üyelerin paylaşımcı olmasından kaynaklı gibi görünüyor.

Burada olmaktan mutluyum. Tekrar merhabalar,

Deniz AKALTAN

Ahanda il mesajım. Dikkatinizi çekerim virüs gibi cahil cahil arabayı alıp ondan sonra yazmamışım. Eleştiri bile yapmışım. Önce sorup araştırıp arabayı almışım. Şansa deil yaniii ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
bak sesi çıkmıyor ya kesin benim mesajları karıştırıyor
olmadı senin ;D

Yok sizin avatarlara takığım ya ben . Gittim avatarımı değiştirdim. Kb. fazla geldi onu düşürmekle uğraştım..

Ahmet abi sen bunlara bakma yazarlar sadece. O Bodruma bir ben gelebilirim bunlar mahalleden çıkamaz...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok sizin avatarlara takığım ya ben . Gittim avatarımı değiştirdim. Kb. fazla geldi onu düşürmekle uğraştım..

Ahmet abi sen bunlara bakma yazarlar sadece. O Bodruma bir ben gelebilirim bunlar mahalleden çıkamaz...

bir ben giderim seininde ağzın açık kalır
benim yarı memleket ailem orada ;D

ahmetergun' Alıntı:
gel kardeşim lr de yer bol 7 kişilik ;D

Büyüksün abim. güle güle git, güle güle gel. Kazasız belasız inşallah. Oralarda bizi unutma arada gir bir cafeden filan selam et. Habersiz bırakma bizi. Fotoğraf makinen hep yanında olsun, çektiğin DOĞAL güzellikleri mail ile paylaşırsın ;D

dakaltan' Alıntı:
Herkese Merhabalar;

Siteyi Jeep Grand Chrokee ile ilgili arama yaparken buldum. 1975 model Buick Apollo sahibiyim ancak evdeki 2 kedi ve 1 köpek yüzünden muhtemelen bir 4x4 araç ile değiştireceğim.

İstanbul'da yaşıyorum ve evliyim. 1976 doğumluyum. Kampçılık, trekking yada off-road konularına hevesli olsam da henüz bir aktivitem yok. Yelken yapmayı, dalmayı ve motosiklet kullanmayı çok severim. Kısa bir süre sitede kaldıysam da içeriğin çok ama çok olduğunu söyleyebilirim. Tek eleştirim ise ana menüde çok fazla konu başlığı olması... Ancak bu da konunun çok geniş olmasından ve üyelerin paylaşımcı olmasından kaynaklı gibi görünüyor.

Burada olmaktan mutluyum. Tekrar merhabalar,

Deniz AKALTAN

Ahanda il mesajım. Dikkatinizi çekerim virüs gibi cahil cahil arabayı alıp ondan sonra yazmamışım. Eleştiri bile yapmışım. Önce sorup araştırıp arabayı almışım. Şansa deil yaniii ;D

yelken yapmayı ve dalmayı demişsin. yelken yapmak derken imaltcımısın? birde dalmak derken kuma dalmak saplanmak derinine inmek manasındamı yazdın. cahilim bende biraz. Konuyu açarmısınız lütfen ;D

dakaltan' Alıntı:
Büyüksün abim. güle güle git, güle güle gel. Kazasız belasız inşallah. Oralarda bizi unutma arada gir bir cafeden filan selam et. Habersiz bırakma bizi. Fotoğraf makinen hep yanında olsun, çektiğin DOĞAL güzellikleri mail ile paylaşırsın ;D

noldu la ahtapot bacaaa yiycektik hani
harbi alpi haklıymış birde senle birlik oluyom
;D

alpaslanepli' Alıntı:
yelken yapmayı ve dalmayı demişsin. yelken yapmak derken imaltcımısın? birde dalmak derken kuma dalmak saplanmak derinine inmek manasındamı yazdın. cahilim bende biraz. Konuyu açarmısınız lütfen ;D

Bunların nereden bulunduğunu öğrandim ve senin mesajları okudukça ağzım açık kalıyor. Beni salon adamı çizgimden çıkarma ;D

dakaltan' Alıntı:

Ahmet abi bu kayıkçı DOĞAL güzellik demişken aklıma geldi. Şu yolladığın takvim 2008. Kullanamıyorum abi 2009 u yollasana ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:

teşekkürler günübirlik arkadaşa gidiyorum gece döneceğim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR