Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,526
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ahmet abi bu kayıkçı DOĞAL güzellik demişken aklıma geldi. Şu yolladığın takvim 2008. Kullanamıyorum abi 2009 u yollasana ;D ;D ;D

2010 yollarım artık o takvim kullanmak için değil bakmak için kardeş ;D

Etiketler

Biraz konuyu dağıtalım. Kendimize gelelim.. Eğlenelim dimi ama ;D

beatrix' Alıntı:
Deniz Offroadda......! ;) :D ;D

th_Film_0004848.png

dakaltan' Alıntı:
Sen çık yola, ben nasılsa yetişirim sana, ZJ kullanıyorum hatırlatırım ;D

aaaaaaaaaaaaa,
pardon söylemeyim unutmuşum bende yola 69 trans am balta burunum var hurda onunla cıktım
söylemedimmi size tüh
o da vardı
454 CU gel anca arkamdan gelirsin ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
aaaaaaaaaaaaa,
pardon söylemeyim unutmuşum bende yola 69 trans am balta burunum var hurda onunla cıktım
söylemedimmi size tüh
o da vardı
454 CU gel anca arkamdan gelirsin ;D

Valla sabaha kadar oturur rolantide sesini dinler, o müzikle de bir büyük rakıyı mezesiz içerim ben. O araba değil, sanat eseri ;D

dakaltan' Alıntı:
Bunların nereden bulunduğunu öğrandim ve senin mesajları okudukça ağzım açık kalıyor. Beni salon adamı çizgimden çıkarma ;D

alpi bu araştırmacı kayıkçı bulmuş nerden bakıldığına mesajların
sanki balina avladı, bir de böbürleniyor
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Biraz konuyu dağıtalım. Kendimize gelelim.. Eğlenelim dimi ama ;D

Geç sen dalganı geç, asıl dalga denizde olur. Sana defalarca Ormanlıda denize girerken ne dedim ben ??? "Denizin şakası olmaz" demedim mi? Ama sen dinlemiyorsun beni ;D

Orada kumdan çok su var. Ben kuma batarım Ergun Abi kurtarır. Ama sen denize batınca bakalım kim kurtaracak seni ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla sabaha kadar oturur rolantide sesini dinler, o müzikle de bir büyük rakıyı mezesiz içerim ben. O araba değil, sanat eseri ;D

hatırlatma bi bunalım anında sattım zaten hala içim cızlar
3 yıl oldu sattğım öküzde pert etmiş arabayı sonradan öğrendim
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR