KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hanımdan veto yemiş bugün o.. Off-road sitesinde takılıyoruz diye. Bu hanımlar sap muhabbeti biliyor ve kontrol etmiyor ya. Bu bunu fırsat bilip çöpçatan sitelerinde fink atmaya başlamış. Yengede bunu enselemiş. Laptopu kafasında paralamış.. ;D
Aslında Ufuk abinin difransiyelin olduğu yere sis takması lazım. Şimdi bu yükseklikteki bir aracın farları bizim tepe lambalarının gösterdiği yeri gösterir anca.. eee aşağıda önünde bir twingo falan seyrederse ne olacak.. Görmez mörmez. Mazallah.. Hayır dediğin gibi ortalarsa dert değil geçer üstünden değmeden ama ya lastik hizasına gelirse ??? ;D
şaka bir yana bu sefer hakketten çok güzel olmuş diyorum hakket beğendim...ama abi eğer öne makara falan takmıyacaksan plakayı ortaya alsana bence..ona çok takıldımm
Aslında Ufuk abinin difransiyelin olduğu yere sis takması lazım. Şimdi bu yükseklikteki bir aracın farları bizim tepe lambalarının gösterdiği yeri gösterir anca.. eee aşağıda önünde bir twingo falan seyrederse ne olacak.. Görmez mörmez. Mazallah.. Hayır dediğin gibi ortalarsa dert değil geçer üstünden değmeden ama ya lastik hizasına gelirse ??? ;D
şaka bir yana bu sefer hakketten çok güzel olmuş diyorum hakket beğendim...ama abi eğer öne makara falan takmıyacaksan plakayı ortaya alsana bence..ona çok takıldımm
Hadi bugün Ahmet abi yok sana bir ortak nokta söyliyeyimde Ufuk abinlen kaynaş azıcık. ;D Ufuk abinin asfalt rekoru motorla caNNım. Eski yarışcılardan Ufuk abi..
oktay bana nerdesin diyorsun sen yoksun gel sende güzel omuş yaz bakma öyle yukardan ben sana xj me laf söyledin diye kızdım .söyle gene kızarımm valla ;D
.sen bilmessin villa çocuğu kenar mahellede hani üst katlara tuğla kum çekerler ya onu makara deilen şeyle yaprlar...he bu arabada makara nolcak diycen ..bende..ha makara ha vinç derim ...bursada hep makara derler yersennn ;D ;D ;D ;D ;D