Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,335

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

heee sen o şekil düşündün, ben de makarayı ne yapacak ki Ufuk Abi orada diye düşündüm. Dedim herhal Ayhan'ım makara yapıyor ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaş rüyalarıma giriyor valla, hanım yok demese bugün satarım ZJ'yi gider motor alırım ;D

eeee sende elinde kızılcık sopası ile gezen biriyle evlenmeseydin arkadaşım. Yok demişse konu kapanmış .Ağlanıp sızlanma ;D

Haydi cümleten iyi geceler. ben yatıyorum, sabah erken hanımı havaalanına bırakıcam, sonra onun arabasını tekrar servise götürücem. uyumam lazım. cümleten selam eder, iyi uykular dilerim.

dakaltan' Alıntı:
Haydi cümleten iyi geceler. ben yatıyorum, sabah erken hanımı havaalanına bırakıcam, sonra onun arabasını tekrar servise götürücem. uyumam lazım. cümleten selam eder, iyi uykular dilerim.

İyi gecelerde İbraaam düştü tazecik ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hişşş kayıkçı. Sen şu caaanım BMW motoru ahada bu kıyafetle mi kullanıyordun. Kırom benim... ;D
hakket ya dikkat etmedim yerde de kova bu şekilde motormu yıkadın sen çapsız adam yaa ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaş rüyalarıma giriyor valla, hanım yok demese bugün satarım ZJ'yi gider motor alırım ;D

eeeeeeeeeeeee
yenge hanım taş mı koydu bizim işe?? ??

dakaltan' Alıntı:
Iyi geceler

ilkakdeniz' Alıntı:
düştü derken ;D
tazecik derken ;D

Valla bizde kim yoksa ona giydirirz bilirsin seviyesiz karaktersiz adamlarız. Okumuşsundur geçen sayfaları sana abandık bugünde..

Ne iş bu arada yengeyle barıştın mı ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İyi gecelerde İbraaam düştü tazecik ;D
oooooooo ibrahim geldi bana müsade tiskiniyorum abi gene o avatarla gelecek gircek ......... ;D ;D