Guzel yazmissinizda Guzel Turkcemizle yazsaniz daha cok sevinirdim Tum arkadaslarimizda anlamis olurdu (Bu konuda hassasim)Imhoof' Alıntı:Ünal abi tutamadın kendini yine dimi
Yeri gelmişken imzama dikkat çekeyim her okuduğumda gülümseme geliyor![]()
ufukozkan' Alıntı:Guzel yazmissinizda Guzel Turkcemizle yazsaniz daha cok sevinirdim Tum arkadaslarimizda anlamis olurdu (Bu konuda hassasim)
Tesekkur ediyorum.Imhoof' Alıntı:Yerinde bir hassasiyet, haklısınız.
Dun yapdiginiz muhabbetinizden sonra "yakmaz" diyorumayhanbursa' Alıntı:ben hala diyorum xj lpg ile çok yakarmı ;D
Kusurluk bi durum yokulusotomotiv' Alıntı:ufuk insan gerilip sinirlenince yazım hataları oluyo kusura bakma![]()
...... performans düşermi eski kullandığım aracım olan şahinde böyle bir sorun yaşamıştım hava alan filtre yanlarını bantla kapayınca düzeldi gerçi jeep te de böyle olurmuufukozkan' Alıntı:Dun yapdiginiz muhabbetinizden sonra "yakmaz" diyorumKucuk tuple 1200 km yapiyormus Daha ne olsun
![]()
Bende kartal a yapdim aynisiniayhanbursa' Alıntı:...... performans düşermi eski kullandığım aracım olan şahinde böyle bir sorun yaşamıştım hava alan filtre yanlarını bantla kapayınca düzeldi gerçi jeep te de böyle olurmu![]()
Sizde sagolun Benim fazla bi tecrubem yok ama arkadaslarimiz cok bilgili ve deneyimliler Yardimci olucaklardirayhanbursa' Alıntı:ozaman şart oldu jeep cherokee xj almak ;D bu forumda herkesin çok emeği ve faydalı bilgileri oldu çok sağolun :;D ;D
ayhanbursa' Alıntı:ben hala diyorum xj lpg ile çok yakarmı ;D