Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,890
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ünal abi tutamadın kendini yine dimi :smiley::smiley:

Yeri gelmişken imzama dikkat çekeyim her okuduğumda gülümseme geliyor :smiley:

Etiketler

Imhoof' Alıntı:
Ünal abi tutamadın kendini yine dimi :smiley::smiley:
Yeri gelmişken imzama dikkat çekeyim her okuduğumda gülümseme geliyor :smiley:
Guzel yazmissinizda Guzel Turkcemizle yazsaniz daha cok sevinirdim Tum arkadaslarimizda anlamis olurdu (Bu konuda hassasim)

ufukozkan' Alıntı:
Guzel yazmissinizda Guzel Turkcemizle yazsaniz daha cok sevinirdim Tum arkadaslarimizda anlamis olurdu (Bu konuda hassasim)

Yerinde bir hassasiyet, haklısınız.

ben hala diyorum xj lpg ile çok yakarmı ;D

ufuk insan gerilip sinirlenince yazım hataları oluyo kusura bakma :smiley: yiğit daha bugün konuştuk suzuki jeep im var muhabbetini ne diyeyim üstüne ben ))

ufukozkan' Alıntı:
Dun yapdiginiz muhabbetinizden sonra "yakmaz" diyorum :smiley: Kucuk tuple 1200 km yapiyormus Daha ne olsun :D
...... performans düşermi eski kullandığım aracım olan şahinde böyle bir sorun yaşamıştım hava alan filtre yanlarını bantla kapayınca düzeldi gerçi jeep te de böyle olurmu :eek:

ayhanbursa' Alıntı:
...... performans düşermi eski kullandığım aracım olan şahinde böyle bir sorun yaşamıştım hava alan filtre yanlarını bantla kapayınca düzeldi gerçi jeep te de böyle olurmu :eek:
Bende kartal a yapdim aynisini
Ama jeepde boyle bi durum yok Herseyi yakiyo :smiley: En zor sartlarda bile benzine alma ihtiyaci duymadim

ozaman şart oldu jeep cherokee xj almak ;D bu forumda herkesin çok emeği ve faydalı bilgileri oldu çok sağolun ::smiley: ;D ;D

bu aracı düşünüyorum bide fikir verirseniz allah razı olsun derim....http://www.sahibinden.com/orjinal_degil_boyada_var_20_yasinda-00WQQaXQQ14525555WQQpXQQdisplayitem

ayhanbursa' Alıntı:
ozaman şart oldu jeep cherokee xj almak ;D bu forumda herkesin çok emeği ve faydalı bilgileri oldu çok sağolun ::smiley: ;D ;D
Sizde sagolun Benim fazla bi tecrubem yok ama arkadaslarimiz cok bilgili ve deneyimliler Yardimci olucaklardir

ilanını verdiğim araç sahibi yabancı değil bu yüzden atış serbest ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR