Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,081

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Abi bin tl daha çıktık napalım çok hoşuma gitmişti verdik babamda beni kırmadı:smiley:

ERLER' Alıntı:
Abi bin tl daha çıktık napalım çok hoşuma gitmişti verdik babamda beni kırmadı:smiley:

Valla tercih meselesi tabi. İnsan bir araca ısınınca gözü görmüyor. Bence biraz pahalıya gelmiş oldu. Ama işin içinde içine sinen arabayı almış olmak var.
Hayırlı olsun diyelim. Bu sefer görüşürüz İnşallah....

Sevtap abla L200'den vazgeçeilirmi onu babam kullanıyor bunu ben kısmetse seneye hem mitsubishi hemde jeep buluşmasını kaçırmıyacağım:smiley:

ERLER' Alıntı:
Sevtap abla L200'den vazgeçeilirmi onu babam kullanıyor bunu ben kısmetse seneye hem mitsubishi hemde jeep buluşmasını kaçırmıyacağım:smiley:

Evet beklediğim cevap buydu ;)

Görüşürüz o zaman :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Valla tercih meselesi tabi. İnsan bir araca ısınınca gözü görmüyor. Bence biraz pahalıya gelmiş oldu. Ama işin içinde içine sinen arabayı almış olmak var.
Hayırlı olsun diyelim. Bu sefer görüşürüz İnşallah....

Haklısın ama Alpaslan abi araba mükemmel ötesi bir daha bulamam ben böyle araba valla dayanamadım verdim parayı

fatih aracını aldın galiba en sonunda anladığım kadarı ile hadi gözün aydın güle güle kullan istanbula gelirsen bi yanıma uğra :smiley:)

Abi uğramaya çalışacağım pazartesi geldim master servisteydim arabaya ekspertiz filan yaptırdım yarında alacağım hatta bana birde sol stop ayarlayabilirmisin varmı elinde 99 xj

ERLER' Alıntı:
Sen naptın mitsubishinin kabarık faturasını:smiley:

Aaah ah ne sen sor ne ben söyleyim :(

Ödüyorum, mütemadiyen ödüyorum :-\

Ama şu anda sıfırlandı, yapılmadık elden geçmedik tek noktası kalmadı ;D

keşke d aha önce deseydiniz mitşubishide tek isim söylerim hep neçmi inan usta inan motorsporlarının sahibi bi daha mitşubishinize bişe olursa söyleyin hem hesaplı hemde çok iyi yapar aracınızı sevtap hanım

ulusotomotiv' Alıntı:
keşke d aha önce deseydiniz mitşubishide tek isim söylerim hep neçmi inan usta inan motorsporlarının sahibi bi daha mitşubishinize bişe olursa söyleyin hem hesaplı hemde çok iyi yapar aracınızı sevtap hanım

En son Necmi İnan yaptı zaten :smiley:

Sonunda doğru adresi buldum ama bu kez hasar büyüktü, o yüzden çok tuttu :(
Ama yine de daha önce fiyat verenlerin epey altında bir tutar çıktı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR