Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 501,121

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ooooo, bu dükkanda sayemizde iş yapmaya başlamış, günde 3 sayfaya çıkmış, tebrikler :smiley:

aynen öyle gece oldu işbaşı ;D

alpaslan kimse yok kaldıkmı baş başa kimsede sormuyo eskisi gibi hangi jeep i tavsiye edersiniz diye nolcak böyle ;D ;D ;D

Abi ben Ergun abiyle birlikteydim şu saate kadar sanayide.

DİKKAT! DİKKAT!

ŞOK! ŞOK! ŞOK!

BOMBA PATLIYOR.......

Ergun abinin ZJ resimleri yarın yeri yerinden oynatacak!!!

Herkes port bagaj resimleri bekliyor değil mi?

Ve bugün resimlerini koyacağım demişti değil mi?

Bende koyacağım diyip koymadıysa kesin bir iş çeviriyordur demiştim değil mi?

İşte dediğim çıktı!.... Sanayide yakaladım Ergun abiyi!......

Yarın küçük dilinizi yutacağınız resimlerle BU_RA_DA!!!!!!!!

ama neden 10 yıldır kullanıyorum istemeye istemeye satıyorum zj alıcam bu yüzden xj bize küçük geliyoo

ayhanbursa' Alıntı:
ama neden 10 yıldır kullanıyorum istemeye istemeye satıyorum zj alıcam bu yüzden xj bize küçük geliyoo

Heee o zaman başka....
Var bi tane çok temiz. Hatta o kadar beğeniyorum ki avatarımda onun resmini kullanıyorum ;D
Araziye hiç girmemiş!
Tamamen resim fotoshopla yapılmış. Landcı tanıdıklarım var bu işte uzmanlar landlarını arazideymiş gibi gösterebiliyorlar onlar yaptı. Düşün ne kadar tecrübeliler.
Bir landı arazide olduğuna bilmeyeni inandıracak kadar profosyoneller. Onlar yaptı yani tamamen montaj. Yoksa araç garaj arabası! Bırak su geçişini yağmur damlası değmedi tavanına. Sahibi bakıyor hava kapalı çıkarmıyor garajdan o kadar titiz. XJ arıyordu oda ZJ çok geniş mi ne geliyormuş. 16500 lira üstüne verirsen verecekmiş!!! ;D

aramızı yap allah ne muradın varsa versin ;D

Sen bir kapora yolla Yapı kredi bankası gazi osman paşa şubesi 32698751 no'lu hesaba. Ben adını koyayım. Kaçmasın sonra. Bugün 145 kişi aramış araba için. Düşün o kadar temiz ;D

Ya bu arada fhotoshop la ilgili mesajımı land sayfasına mı atsaydık. Burada kaybolur gider. Hır çıkmaz burda ;D Sağlam espri diye düşünüyorum. En azından land-JEEP er meydanında mı açsak bu konuyu. Bende bi daha yazsam... Çok sakinde bugün. Enerjim havada kalmasın ;D

alp başımıza bi iş gelmeden düzceye gidersek yaşadık apo dayı var bizde 1 tane trafik ışıklarında bile mangal yapabilir derin dondurucudan dolaba hazır mangala kadar herşey var :smiley:)) onu yanımıza yakın yerde kamp yapmaya ikna ettim ateş 24 saat sönmez kamp alanında benden fazla uzakda olma :smiley:))))))benden sana tiyo

ulusotomotiv' Alıntı:
alp başımıza bi iş gelmeden düzceye gidersek yaşadık apo dayı var bizde 1 tane trafik ışıklarında bile mangal yapabilir derin dondurucudan dolaba hazır mangala kadar herşey var :smiley:)) onu yanımıza yakın yerde kamp yapmaya ikna ettim ateş 24 saat sönmez kamp alanında benden fazla uzakda olma :smiley:))))))benden sana tiyo

Eyvallah abi.. Böyle iş bilir abiler sayesinde daha güzel oluyor bu kamp işi... :smiley:
Bu arada orası yeri değildi madem burada sorayım. Cidden termik arıyorum. Ama çok para yahu.. Ekonomik nasıl çözeceğiz bu işi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR