Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,488

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
günaydın tuncay..trafik sizide yuttumu köprüye doğru?..biz gişelerden köprüye 3.5 saatte gittik..
benim konvoyum anadolu yakası gezenbilircileri ,otoban gişelerinin 100 metre sonraki ilk çıkışı ve 2 dakikada evin otoparkı.. :D sizi çok zorlamıştır trafik sabah ögrendim 2.köprüde 2 şeridi bakıma almışlar..40 gün sürecekmiş..allah kolaylık versin bizlere :-[

xano' Alıntı:
özgürcüm uzak ellerden karpuz meselesine el attın ama mevzu festivalde geçti. uzun zamandır bu kadar kahkahalarla gülmemiştim.

ayrıca siparişim olan künefeyi yememişsin daha. gelirken getirdiklerini beraber tüketiriz. dönüşte haberleşelim iskenderundan balıkları hazır ettireyim. tavana biryere bağlayarak getirirsin.

Ben bir diğeriyle karıştırdım demek.Ben sana burdan çupra getireyim Samandağ'dan valla iskenderun falan yala olur :smiley: Ayrıca künefeni unutmadım sorun yok ;)

Siz yokken Cuneyt dukkani boyatti yeni masa koltuk aldi

Begendinizmi yeni halini :smiley:

Yine yan dukkani basmislar Yahu bi rahat durmuyorlar Ya onlar burda Yada bizimkiler orda Oldu olacak birlestirelim su dukkanlarida masraf yariya dussun :smiley:

Oooooooo sayın ulan ayhan bey!!!!! nasılsınız efendim..... Kusura bakmayın telefonda çoooook uzun bir görüşme yaptım. Bu arada on line idim ama yazamadım... Çok özledim ben seni bea.....

ben yeni tükkan açıcam yakında abi ..ama üyelik ve aidat olucak girmek kolay olmıycakkk ;) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
LPG'de 150 kuruştan fazla yakanlar giremez diye tabela asarsın sen kesin ;D
............. bana....lpgulanayhanbursa... lakabı takarlarsa tek sorumlu ve vebalini alcak insan sen sin bunu bil :eek: ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Geldim Ufuk abi geldim. Bu çooookkk uzun telefon görüşmesini kiminle yaptığımı sen tahmin edersin :smiley:

:D :D :D Dur bakayim bi tahminde bulunayim Kizilderili tisortlu eldivenli Nerdeyse herseyi siyah olan Sozluk Bakiniz ; Alfo :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
:D :D :D Dur bakayim bi tahminde bulunayim Kizilderili tisortlu eldivenli Nerdeyse herseyi siyah olan Sozluk Bakiniz ; Alfo :smiley:

İşte tecrübeeee!!! Sayın ulan lpgli ayhan bey özelden mesaj atmış kimdi kız arkadaşınmıydı diye... Ama işte her bir yaş hayat tecrübesine katkı oluyor. O yüzden bu sitede büyüklerim baş tacı :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
İşte tecrübeeee!!! Sayın ulan lpgli ayhan bey özelden mesaj atmış kimdi kız arkadaşınmıydı diye... Ama işte her bir yaş hayat tecrübesine katkı oluyor. O yüzden bu sitede büyüklerim baş tacı :smiley:
............... bana demeyi biliyorsun ama kız çok güzel çok zengin çok kafa dengi diye ....neden bir ERKEK . ::smiley:.olduğunu söylemedin saygı duyardım ;D ;D..elektrik aldıysan nema problem..... ;D bu arada gittiğiniz şenlikten resimler yokmu varsa nerede bölüm açıldımı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR