Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,379
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

discovery-V8' Alıntı:
.............................................................. bir karpuz seçmişler maşşallah bal gibiydi ;D ;D ;D , Başta Alpaslanepli, beatrix, Serkan olmak üzere adlarını hatırlayamadığım tüm arkadaşlara misafirperverlikleri ve dostlukları için teşekkür ederim.

Selamlar

Önceden, başka konuda da söylemiştim...... ;D

;) ;) Ben yanlış adama takılmam ;) ;)

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
Ergun abi benim şirketin önüne 4 tane godd year ile gelmişti al sana hediye diye ;D ;D ;D ne yapsın ergun abi üzerindki lastiklerin okadar kabak ki düz yolda bile gitmiyormuş o vermese kesin para toplanıp sana 4 tane çıkma lastik alıncaktı zatennn ;D ;D

Sen yat hala çamura yat bakalım. Nereye kadar... Bunlar kıskançlık ve fesatlık yazıları bak demedi deme ;D

umutkaptan' Alıntı:
Denizcilikte gösterdiğiniz başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.

Sağol abi... Teşekkür ederim. Szin gibi nazik üyeler sayfanın kalitesini arttırıyor. O kadar dedim ben her önüne geleni almayalım diye. Bursa'lısıda geliyor ne biliyim Bursa'lısıda geliyor ve hatta Bursa'lılar bile geliyor işte.... ;D

ufukozkan' Alıntı:
Helal sana Bu arada Ergun beyide tebrik ederim Su tirmanma duvarina cikan olmadimi :D Saniyorum kimse yanina bile gitmemis :D

Abi hiç sorma ona o kadar çok üzüldüm ki... Çünkü en iyi yaptığım şey düz duvara tırmanma ;D Bu boy bu kiloyla inan iki madalyayla dönerdim. Ama hangi ara yaptılar görmedim bile....

ufukozkan' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:
Geldim Ufuk abi geldim. Bu çooookkk uzun telefon görüşmesini kiminle yaptığımı sen tahmin edersin :smiley:
:D :D :D Dur bakayim bi tahminde bulunayim Kizilderili tisortlu eldivenli Nerdeyse herseyi siyah olan Sozluk Bakiniz ; Alfo :smiley:

Heh heh :smiley: :D ;D

Doğrudur..... :smiley:

landcıların kahvede kimse yok..bu arada yahu siz zj cier niye girmediniz offroad oyununa rolantide bile gitseniz hiç degilse rüm defenderlardan daha önc bitirirdiniz oyunu...adamlar 9-10 dönüş yüzünden direksiyonu çeviremeyecek hale geldiler.. ;D

jaidevi' Alıntı:
valla bi ton link attım...yukledim...paylasmaya calıstım herkez bos diyo....ben bu isi beceremedim sanırım
Nerde...
Link buraya, link buraya.... :smiley: Yumruk havaya, yumruk havaya.... :smiley: (Ama sol) ;)

Hurrah, hurrah, hurrah..... :smiley:

Tuncay CJ' Alıntı:
landcıların kahvede kimse yok..bu arada yahu siz zj cier niye girmediniz offroad oyununa rolantide bile gitseniz hiç degilse rüm defenderlardan daha önc bitirirdiniz oyunu...adamlar 9-10 dönüş yüzünden direksiyonu çeviremeyecek hale geldiler.. ;D

Abi vardığımızda kayıtlar bitmişti katılmadık. Daha sonra bireysel girip tamamladık parkuru. Hiç birimizde kalmadı.. Ama diyince yarışta nerdeydiniz diyorlar. Bu yüzden yazmıyorum bu konuda...

ya bi taraftan photobucket la ugrasıom bi taraftan senle alphi...sen hala sikayettesin

jaidevi' Alıntı:
ya bi taraftan photobucket la ugrasıom bi taraftan senle alphi...sen hala sikayettesin

Heh geldi işte... Buyrun alfonse beyfendi nöbeti size devrediyorum. Daha sabahtan beri teknik sayfada ne oluyor bi girip bakamadım bu enerji topağının yüzünden.. Biraz sen uğraş ben mola vereyim...

geldim alpim geldim bak bi camdan takip eden varmı ;) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

SON KONULAR

Geri