Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,488

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
gelmiyorum istediginizi yapın :(

Valla pes etti derler sen bilirsin..
Şu resimleri bu gün atacakmısın. Hiç beklemeyelim mi? Foto montaj biraz uzun mu sürecek... Landcılardan yardım al onlar bu montaj işinde çok iyiler. İnanmazsın geçen bi landcı yokuş çıkarken land resmi attı. Düşünebiliyormusun yokuş çıkan land! peh peh çok iyiler dediğim gibi bu fotomontajda ;D

alpaslanepli' Alıntı:
jaidevi' Alıntı:
ya bi taraftan photobucket la ugrasıom bi taraftan senle alphi...sen hala sikayettesin

Heh geldi işte... Buyrun alfonse beyfendi nöbeti size devrediyorum. Daha sabahtan beri teknik sayfada ne oluyor bi girip bakamadım bu enerji topağının yüzünden.. Biraz sen uğraş ben mola vereyim...

Hallederiz Alpaslanoğluaslan... Hallederiz...

Zor işlerin adamıyım ben.... "Hero of diffuculties! :smiley: " Hallederiz....

Hele şu Rock-Slider işinin altından bi kalkabiilirsem, değme gitsin.... :smiley:
Valla bi bitiriyim.... Kasılcamda kasılcam.... ;)

Parayla herkes yaptırır :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Valla pes etti derler sen bilirsin..
Şu resimleri bu gün atacakmısın. Hiç beklemeyelim mi? Foto montaj biraz uzun mu sürecek... Landcılardan yardım al onlar bu montaj işinde çok iyiler. İnanmazsın geçen bi landcı yokuş çıkarken land resmi attı. Düşünebiliyormusun yokuş çıkan land! peh peh çok iyiler dediğim gibi bu fotomontajda ;D

bundada sol koltukta oturtturayımmı seni?

aglama yine ama.....dicoya bincem die tutturdugun gibi...

jaidevi' Alıntı:
bundada sol koltukta oturtturayımmı seni?

Bakalım buna ne dicen Alp, aslan oğlu aslan, ...... :smiley:

"Bir kıvılcımı yakabiliyorsak, herşeyi yakabiliriz..... Vladimir Ilyiç Lenin"

jaidevi' Alıntı:

Ayhan bey!!!!!! bu kız sanki ordaymışta şahitmiş gibi yazıyor amma.... Ve en kötüsü ben bile inanasım geliyor... Millet yarın bana sen landa binmek için ağladın mı derse ben ne diyeceğim... Benim karizma çizildi mi ne.... Konuyu değiştir ... konuyu değiştir....

Efem.. Nerde kalmıştık evet evet kano yarışı.. Birinci olduk doğrudur... ;D

jaidevi' Alıntı:

Benim için,
Merdiven veya tabure verilirse, Yavuz ağabeyin Disco' ya binmek hiç sorun diil.... :smiley:

Alpaslan biner de, onun izin alması lazım.... Disco' ya binme izni, valilikten bide Discovery-V8' den... :smiley:

jaidevi' Alıntı:
......... bu kız derken ..gene seviyesizsin ......bu arkadaş yazdıysa vardır bir bildiği neden eli yüzü düzgün birine benziyor yalan söyliycek hali yokya ;D

De hadi tebrik edin bakiyim... Bu arada organizasyon güzeldi ama küçük bir eleştiri yapayım.. Kano yarışı ikili ekipler halinde yapıldı. İki kişi yarıştık ama bir madalya verdiler. Her iki yarışmacıyada verseler daha şık olurdu kanımca.. Takım arkadaşım Ergun abi nezaket yapıp verilen madalyayı benim boynuma astı. Ona ayrıca teşekkür ederim nezaketi için. Çekemeyenler her ne kadar teneke parçası desede. Yaptığı büyük bir jestti.. Zira biz oraya anı olsun diye gittik. Ve güzel bir anıdır o madalyada....

ampiyon...jpg

Flash Tv' de haberleri hemen açın... Çabuk....

Levent Kırca Atatürk tiplemiş... Merhum Türkan Saylan ile konuşacak... Şimdi reklamlar başladı.... Reklamlardan sonra....

Digitürk kanal 37' de...

resimde arka planada land almışsın sen kimin için çalışıyorsun rengini belli et artıkkk ??? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR