Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,486
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

discovery-V8' Alıntı:
ehehe bu iyiydi teşekkür etmişmiydim bilmiyorum ama gazozu içince sen land a binmiştin en son ;D
Gazoz dediniz aklima geldi...
Yavuz gazoz reklamindaki gazoz,
discovery3 u itekliyordu Gordunuzmu? :smiley: F ile baslayan marka

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Gazoz dediniz aklima geldi...
Yavuz gazoz reklamindaki gazoz,
discovery3 u itekliyordu Gordunuzmu? :smiley: F ile baslayan marka

herkes onu söylüyor ben görmedim , televizyondan uzak durmaya çalışıyorum aptal kutusu insanı uyuşturuyor ;D

ufukozkan' Alıntı:
Tebrik ederim Alpaslan :smiley:

Buda ispatı ;D
Parkurda Alpaslan yusuf yusuf, landın içinde ;D

[attachment=1]

epli.jpg

Abi Allah aşkına kendi yüz ifadene bak bi. Eyvah şimdi JEEP'çilerin en şirretini aldık arabaya bi falso vermeyelim der gibisin . Gözler kısık Direksiyon tutma desen ehliyet sınavında tembihlediklerii gibi.. Ben yusuf yusuf olsam bu fotoyu ben çektim. Bak ne kadar rahatım. bir elimde gazoz bir elimde makine. Üstelik ilaçlıyım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak ne kadar rahatım. bir elimde gazoz bir elimde makine. Üstelik ilaçlıyım ;D

Yavuz bak ne kadar guvenilir bi insansinki Alpaslan rahat rahat oturmus

Aaaaaaaa ben ne yaziyorum yahu :smiley: Hemen duzelteyim :D

Alpaslan ne isin var elin LR cisinin arabasinda :D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi Allah aşkına kendi yüz ifadene bak bi. Eyvah şimdi JEEP'çilerin en şirretini aldık arabaya bi falso vermeyelim der gibisin . Gözler kısık Direksiyon tutma desen ehliyet sınavında tembihlediklerii gibi.. Ben yusuf yusuf olsam bu fotoyu ben çektim. Bak ne kadar rahatım. bir elimde gazoz bir elimde makine. Üstelik ilaçlıyım ;D

;D ;D ;D

falso ve land , aynı kelimede bile kullanılmaz ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz bak ne kadar guvenilir bi insansinki Alpaslan rahat rahat oturmus

Aaaaaaaa ben ne yaziyorum yahu :smiley: Hemen duzelteyim :D

Alpaslan ne isin var elin LR cisinin arabasinda :D

Şey gibi oldu bu, senin meşhur çukurun orda ölçüm ve kritik yaparken , ya abi tırsıysan getiretim defenderi ben geçeyim deyince, Arda kamera hazırmı deyip gazlamana benzedi ;D ;D , şaka bir yana defender at lerle gömülür giderdi oraya ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ben daha once soylemisdim Aysim Hanimda elinden geldigi kadar duzeltmeye calisiyordur Hemen duzelmesini beklemek yanlis olur. Bende hala konusmami duzeltmis degilim. O kadar islenmisizki kolay kolay sokup atamiyoruz. Keske daha once farkedip dikkat etseydim :smiley: Gec oldu ama olsun Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bu konuda Oktay SINANOGLU'nu okumanizi tavsiye edebilirim.

Söylediklerinize ve fikirlerinize katılıyorum sadece yeterince uyarı olduğu için bende birşey yazmıyorum ki bazen komik şeylerde çıkabiliyor.Ben Oktay Bey'in kitaplarınıda,fikirlerinide yakından takip eden biriyim işim ve okuduğum bölüm dolayısıyla tavsiyenize yinede teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR