...hayırdır abiiiiufukozkan' Alıntı:Basicam gidicem Bursaya![]()
jaidevi' Alıntı:ortak...bu aradaki farklarda ortaklıgımız yokmu peki ;P
jaidevi' Alıntı:ortak...bu aradaki farklarda ortaklıgımız yokmu peki ;P
~Evdekiler baydilar da onun icin soyluyorum Fenami olurdu Bursaya gelsek ohhhhhhh Takilirdik ne guzelayhanbursa' Alıntı:...hayırdır abiiii
alpaslanepli' Alıntı:Olmaz mı bea.. Senin ve benim koleksiyonda ne eksik?!.... Direksiz bir araç eksik... Her şey direksiz bir araç için... Direksiz olsun çamurdan olsun... ;D
ufukozkan' Alıntı:~Evdekiler baydilar da onun icin soyluyorum Fenami olurdu Bursaya gelsek ohhhhhhh Takilirdik ne guzel![]()
alpaslanepli' Alıntı:Hadi abi gidelim bu hafta sonu.. Ben çilingozu iptal ederim senin bir lafına...
alpaslanepli' Alıntı:Olmaz mı bea.. Senin ve benim koleksiyonda ne eksik?!.... Direksiz bir araç eksik... Her şey direksiz bir araç için... Direksiz olsun çamurdan olsun... ;D
ERLER' Alıntı:Yalniz bak ayip bu jeepten kalan paralar landcilarla yenmez kirildim abi bugun duyduguma gore bizim dukkaninda yarisini landcilara satmissin zaten![]()
alpaslanepli' Alıntı:Heh iyi ki açıldı bu konu tekrar... Elli kere cevapladım oysa ki... Arkadaşlar kahveyi landcılara peşkeş çektiğimiz yok.. Onlar kendi aralarında gelin güvey oluyor. Ben sadece Aysim'i ortak yaptım.. Onda da tahoe de var. Land sadece biri. Herkesin kusuru olur ;D Diğer lancılara ne oldu anlamadım... Yok yani böyle bir şey..
ahmetergun' Alıntı:vosvos varmı kolleksiyonda peki 69 orjinal![]()
Kocum benimalpaslanepli' Alıntı:Hadi abi gidelim bu hafta sonu.. Ben çilingozu iptal ederim senin bir lafına...
jaidevi' Alıntı:oooo...yok olee sıkısınca kacmak....
alpaslanepli' Alıntı:69 vosvos yok amma 69 merso var abi...
alpaslanepli' Alıntı:sıkışınca ???