Jeep34' Alıntı:Yorgunluk var Ufuk'cum.![]()
alpaslanepli' Alıntı:ZJ nin işleri tam bitmedi aslında. Bu şanzuman sıfırlandı ama beyni değişmedi. Şöyle temiz bir çıkma beyin arıyorum. Şu ana kadar iki tane bulduk ikisinide denedim benimkinden iyi çıkmadılar. Bulırsam daha iyisini işlem tamam. Sıkıntıda yok aslında vites D yi iki kere dolduruyor o kadar. Ama neticede şanzumanı dağıtan belkide bu sorun. Zamanla yine yapacak. Şimdi kamyon yükü para verip bi beyin için pintilik yapıp riske etmiyeceğim. Onuda değiştireceğim yani..
Yapma yaaa sariyer filanulusotomotiv' Alıntı:ufuk abi cuma öğleden sonraları pestili çıkıyo herkesin)şimdi sarıyer s ırtlarından izledimi boğazı yorgun falan kalmaz
)
ufukozkan' Alıntı:Hosbulduk Yokmu kavga dovus dun gece biz mesai yapdik Yorulduk![]()
Ooooooooo Patron nasilsin? Valla yine basarmissiniz Super organizasyon Tebrik ederim Ama senin bir fotografini gordum gercekden cok yorgun gorunuyordun.Jeep34' Alıntı:Yorgunluk var Ufuk'cum.![]()
ulusotomotiv' Alıntı:uğur abi mert bırakdı sticerleri haberin olsun hallettim yani)
Hosbulduk gece azarizERLER' Alıntı:Hoşgeldin Ufuk abi bu gün yine tam nöbet yaptım tık yok kimsede ;D
Tesekkur ederim Ugurcum Gercekden sizlerde benim icin cok degerli insanlarsiniz Sizlerle tanismakdan ve beraber olmakdan son derece mutluyum Bu ailenin icerisinde yer almak da ayrica bir gurur kaynagi....Jeep34' Alıntı:Bu forumda hepimiz değerliyiz. Ama Ufuk bir başka bee..
Alpaslani piril piril yapicaz Damat trasi vsulusotomotiv' Alıntı:bide ufuk abi alpaslan gibi saçlı sakallı kıllı tüylü müşteri geldimi günün stresi başka türlü atılmıyo)
Ic vallahi Afiyet olsun cok canim cekdi ama yapacak bir sey yokulusotomotiv' Alıntı:ben kacar herkese iyi geceler .. ufuk abi senin yerinede sarıyer fenerde bi çay içerim))kal sağlıcakla