Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,652

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Alpaslan Onumuzdeki c tesi alanya ya gidiyorum ama kalmiycam P tesi Ankaradayim sen ne zaman geliceksin?

alpaslanepli' Alıntı:
Oooo CJ cilerin prenside geldi.. 20 dakka evvel kimseler yoktu. Yemeği yiyen kahveye akıyor güzel..
İyi akşamlar Yiğit'im hoş düştün :smiley:

Cj değil WILLYS, lütfen! :smiley: keyfinin yerinde olduğunu görmek çok güzel. Araba bitti abi tutamıyoruz dükkanda devre kesici olmasa kendi kendine tırmanacak biyerlere :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sana hiç yakmaz. Bende gelirim de ben giderken seni alırım. Böylece hiç yakmamış olur. :smiley: Oradanda Alanya'ya geçeceğiz Ufuk abiyi rahatsız edeceğiz ;D
Sen gelicen diye ben ankaraya geliyorum Degisdimi program :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi hoş geldin. Pardon geç oldu. Aynı anda herkes geldide. Bir Özgür birde ben vardık 20 dakika evvel.. Anında şenlenince geç oldu hoşgeldin...

hoş bulduk :smiley: :smiley: :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Sana hiç yakmaz. Bende gelirim de ben giderken seni alırım. Böylece hiç yakmamış olur. :smiley: Oradanda Alanya'ya geçeceğiz Ufuk abiyi rahatsız edeceğiz ;D
laa bu hatay nere türkiyede mi bura bakıyom bakıyom yokk[attachment=1]

haritaa.gif

ufukozkan' Alıntı:
Sen gelicen diye ben ankaraya geliyorum Degisdimi program :smiley:

Yok abi bu Ağustos'ta.. Ankara için programa gerek yok abi. Cuma'dan çıkıp geleceğim .. Yakın yer. Pazarteside iş başı yaparım.. Sen hangi hafta sonu Ankara'da isen o zaman geleceğim işte..

Imhoof' Alıntı:
Cj değil WILLYS, lütfen! :smiley: keyfinin yerinde olduğunu görmek çok güzel. Araba bitti abi tutamıyoruz dükkanda devre kesici olmasa kendi kendine tırmanacak biyerlere :smiley:

Oooo bitti yani tamamen... Evvet arkadaşlar aramızda hurdalıktan alınmış ruhuna ihanet edilerek terk edilmiş bir aslan parçasını alıp para ve emek harcıyarak tekrar hayata döndürmüş biri var. Saygıyla alkışlıyorum. LÜTFEN HEP BERABER ALKIŞŞŞ !!!

alpaslanepli' Alıntı:
Yok abi bu Ağustos'ta.. Ankara için programa gerek yok abi. Cuma'dan çıkıp geleceğim .. Yakın yer. Pazarteside iş başı yaparım.. Sen hangi hafta sonu Ankara'da isen o zaman geleceğim işte..
Tamamdir Alanyadan sonra nasil olsa gorusuruz :smiley: Olmezsem :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,607
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR