Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,717
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
...mustafa abi biliyorum kızmadın hoş gördün ama kızdıysan bile ben ladcı kız aDINA ÖZÜR DİLERİM ...onunda suçu yok dedimya tek suçu alpaslan beyle diyolok kurmuş olmasıııı ;D ;D

Mustafa kim ??? tövbe estağfir imla hatalarını bitirdik bide kime kim dediğini çözmesi çıktı.. Arrrkadaşım biz senin mesajları çözebilmek için bu yaştan sonra bi daha mı okul okuyacağız ...

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
haklısın ayhan abi....kim buyuk , kim kucuk bilmiyorumkii....olee gidiyorum duz...yalnıs oluyo tabi sonra
....kız ufık abiye nasıl hitab ediyooo ki ufuk abi kaç yaşında bizede abi diyor yok yok bu kesin alpaslan menşili bişeyyyyy :mad: ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Mustafa kim ??? tövbe estağfir imla hatalarını bitirdik bide kime kim dediğini çözmesi çıktı.. Arrrkadaşım biz senin mesajları çözebilmek için bu yaştan sonra bi daha mı okul okuyacağız ...
....aha susuyorum gene sıgara molası kös kös oturrrrr :mad: ;D

jaidevi' Alıntı:
yokmu oğlu olan ? ::smiley:
ayhanbursa' Alıntı:
...var hayırdırrr ;D

2prfk7a.jpg

amin onu land'a alıştırıyorum şimdi otomobıl değil landı kullanmak istiyor yavaş yavaş yolcudur land :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler