serkann
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
ben gidim buranın tadı kaçtı
ben gidim buranın tadı kaçtı

jaidevi' Alıntı:sanada gunaydıın ortak......nesi var içinin? daraltma su guzel haftasonunda....
serkann' Alıntı:ben gidim buranın tadı kaçtı![]()
serkann' Alıntı:ben gidim buranın tadı kaçtı![]()
al dif koruman benden kardeşim..;Dfigo' Alıntı:Bende geliyim sen komple kaç git Serkan ama seni kaçırmamak için bir XJ mi alsam ne yapsam. ;D ;D ;D
ımm çok zor be kardeş...alpaslanepli' Alıntı:Sen yarına bir program yap hele. Çilingozdan vazgeçirdi Ergun abi beni.. Ama ortada başka program yok.. Gidelim bir yerlere...
serkann' Alıntı:ımm çok zor be kardeş...
evet hem yuklemem var hem siparişler var biliyosun..siz buraya gelin süprizim var..;Dalpaslanepli' Alıntı:Çalışacakmısın?
jaidevi' Alıntı:bende iş istiyorum![]()
serkann' Alıntı:evet hem yuklemem var hem siparişler var biliyosun..siz buraya gelin süprizim var..;D
alpaslanepli' Alıntı:Bende şöyle çenesiyle adam dövecek ama fiziki darptan uzak durabilecek bir adam ihtiyacı var ama. Senin sağın solun belli olmaz ;D
süprizi bir görsen tam senlik..;D ama fotoğraf makinanıda getirmelisin..alpaslanepli' Alıntı:İstanbul dışı yapmazsam gelirim.. Eserse Kırklareli yaparım çünkü..
jaidevi' Alıntı:aa ayıp ettin...kadın dedigin çenesiyle yeter zaten...![]()
belli belii yaptığım şeyi hatırlamammı..;Dalpaslanepli' Alıntı:Bu arada Serkan benim avatarda ki resim sende var mı. Küçük haliyle belli olmuyordur arkada ki zafer işareti yapan sensin![]()