Teessüf ederim.Alfonse' Alıntı:Yalan.....
Hayatımda yaşadığım en süperrr misafirlikti..... Yeniden sağolun Alp ve Şehriben ve tabiki sevgili Beatrixler..... (Eve kedi girer.. Dikkat!... Köpeğe basma... Dikkat!... merdivenden düşersin.. Dikkat! )
Alfonse' Alıntı:Ankara' ya yağmur geldi... Hoş geldi.....
Gece off roaduna çıkan var mı?
Bi mesaj atıyım Yavuz abiye, Ufuk abiye...
Ben kaşındım....
Heh.. heh....![]()
ufukozkan' Alıntı:Yavuzunda benimde bonuslar bittiSen simdi bonus ne dersin Uzun evliliklerde kari koca arasinda
Aile ici ve aile disi geziler puana baglanmisdir Aile ile yapilan gezi alisveris turu aktivitelerde kazanilan bonuslar Hafta ici veya hafta sonu arkadaslarinla veya kendi basina harcanir
Umarim anlatabilmisimdir![]()
ufukozkan' Alıntı:Yavuzunda benimde bonuslar bittiSen simdi bonus ne dersin Uzun evliliklerde kari koca arasinda
Aile ici ve aile disi geziler puana baglanmisdir Aile ile yapilan gezi alisveris turu aktivitelerde kazanilan bonuslar Hafta ici veya hafta sonu arkadaslarinla veya kendi basina harcanir
Umarim anlatabilmisimdir![]()
alpaslanepli' Alıntı:Abi senin bu Alanya seyahati sonrası bonuslar ve hatta mil puanlar bayağı birikecektir. Uça uça çamura konarsın artık ;D
alpaslanepli' Alıntı:Abi senin bu Alanya seyahati sonrası bonuslar ve hatta mil puanlar bayağı birikecektir. Uça uça çamura konarsın artık ;D
anerkad' Alıntı:Ne bu havalar kayışdağı kayışdağı asfalt abiler orası çıkarken dörtledim şaka değil...
Alfonse' Alıntı:Nası yani uça uça...... ???
Bu yapılan aile içi geziler mil puanda mı kazandırıyor...![]()
ufukozkan' Alıntı:Bu hafta sonu kardesim tasiniyormus Bizim Alanya bonuslari yalan olacak bu gidisle![]()
Nası yani...... 3. vites.... 270 km/h.... Virajda yatış..... Dizler aslfalta değer......ufukozkan' Alıntı:evet evet ucusa geciyoruz![]()
Alfonse' Alıntı:Aynı süper Mario oyunu gibi![]()